L053r Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Přihlašuju se do kvízu s MrTwister nejlépe do 12:00h. A připrav si very hard otázky xD ať to za to stojí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Cao..přihlašuju se do kvízu s L053r.. A nějaký Hard otázky xD :!: Aloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ok pocitam s vamam na zejtra btw je tu nas kviz na multidownloadu:D http://www.multiload.cz/stahnout/1988/kuba-quiz-vol-3-mpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 A hele šlo by upnout dvě verze s videem a čistě jen zvukovou stopu MP3? Myslim si že je to zbytečně velkej soubor na to že tam máš jen nápis Kuba kvíz... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Dal bych se taky, ale můj hlas teda......xDD // kdo mě přemluví?xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 kdybych mohl tak bych do toho šel taky vypada to zajimavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Hele kdy vemeš mě? :D Už jsem se hlásil na první stránce :D (šel bych třeba já nevim s MichAalkem xDD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Michálku, poď já pudu s tebou :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Najednou maj všichni zájem..:D Tůůdle..xDD Ale jo, možná bych s někým šel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 zkusit můžu ... musím ale najít mikrák :D a musí to být do pátku bo máti vyhrožovala že jak přijede vypne net :D EDIT: a prosím o vyvážení otázek co se týče kategorií(psp,nds,ps3,xbox360) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ok to by slo vojda s davem a zavorka to jeste nevim s kym ale vyberem ti nekoho konkurenceschopneho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Kdy budu já? :) Je mi jedno s kým půjdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ne ! já chtěl se závorou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Tak a je to tu první díl kuba kvízu je tu! Soutěžili GameEs a romeno. http://www.multiload.cz/stahnout/1604/kuba-kviz-vol-1-mp3/ Zároveň přidávám naše nové logo :lol: Až tu bude Kuba tak to přidá do prvního postu. sorry že sem si všiml až teď, ale nechces udelat trosku lepsi logo ? :D klidne aji zadarmo... :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 když bude čas a chuť proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 já půjdu s Marr-em :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ..a já s au-íčkem :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 sorry že sem si všiml až teď, ale nechces udelat trosku lepsi logo ? :D klidne aji zadarmo... :D:D:D:D:D To mám byt ze srandy :D Já bych si udělal lepší ale připadlo mi to vtpiný xD Btw nový díl je ve střižně za +-10 minut je tu ! :D EDIT:Na přání některých přidávám i minulý díl v mp3. Kuba kvíz vol.3 http://www.multiload.cz/stahnout/2083/kuba-quiz-vol-3-mp3/ Kuba kvíz vol.4 http://www.multiload.cz/stahnout/2082/kuba-kviz-vol-4-mp3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 když bude čas a chuť proč ne heej super tak byste sli se zavorakem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 tekken90...Pleaseeeee...Don't kill me...Pleaseeee!!! :( :angle: :ban: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 twistre, to bylo povedený :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ÁÁ můj žadaný formát MP3...díky moc že jste tohle udělali super kvíz... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Já sem říkal, že jdu taky.. s Vojtou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Parádní nápad, zasmál jsem se u druhýho dílu... Prej u toho počtu hráčů v mulťáku... 16..200...dvakrát míň...100! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 OK já bych šel s MichAalKem, ale můžu bohužel až zítra večer :ziped: jedu na den pryč :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.