Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s Wifi

koncelino

Otázka

Mám psp nově a zatim se mi nikde nepodařilo spustit internet přes wifi na netu sem se dočetl že když je net zabezpečenej nějak wap****** tak to nejde ale mě to nejde s žádnym zabezpečením a dokonce sem to zkoušel i v obchoďáku bez zabezpečením as zaseš nějakej error nevíte čim to je ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. zapni wifi (tlacitkem na psp)

2. v menu psp network settings / infrastructure...

to uz asi vis

Pokud neznas WEP/WPA klic, tak se na cizi WIFI sit nepripojis.

Pokud je free (neheslovana), tak se pripojis jen v pripade, ze nejsou povolene urcite MAC adresy.

Dalsi vec je sila signalu WIFI.

Dalsi je "protokol", mam pocit, ze psp jede na 802.11b (tam kde bude 802.11g, tak si asi neskrtnes) - ted si nejsem jist

Odkaz ke komentáři

• 0

zas takovej debil nejsem...:) klíč normálně mám wifi síť nastavenou pak chci spoustit určitou stránku pak se tam objeví že se to připojuje pak se to jakoby připojí tasbulka zmizí vypadá to že se stránka začína načítat hop a šoupne to tam error že třeba je síla signálu moc malá jenže když sílu signálu zkontroluju v network settings je 100%

Odkaz ke komentáři

• 0

MAC - sice nevim, esli to same dela i u PSP, ale kdyz byla SIT chranena MAC ADRESOU WIFI ZARIZENI, tak na mobilu s WIFI to hodilo podobnou hlasku (nelze pripojit, zadny pristup - neni signal) a pritom sit byla OK a v plny palbe...

Pokud to mas doma, tak se mrkni na nastaveni wifi - jestli tam nahodou nekde nemas zaskrtnuto MAC ADRESS FILTER

A pisni podrobnejsi info (domaci sit / typ wifi / nastaveni).

Ja jsem uz v koncich, treba na zaklade vice informaci ti nekdo poradi

Odkaz ke komentáři

• 0

ono neni problém vypsat všechno možný o wifine kterou máme doma spíš jde o to že sem to už zkoušel na všemožnejch wifinách zabezpečenejch i nezabezpečenejch a vždycky nějakej jinej error ješdnou yours conection timed up jindy your connection is too weak nebo nejak tak ale pritom je signal vpoho

btw. ted sem si pujcil od mamy mobil s wifinou a net ji tu normal funguje aler to pspecko porad stavkuje

Odkaz ke komentáři

• 0

Nadstavovanie ip adresy ručne je hovadina. Tým si to spravíš ešte horšie. Proste to ber tak, že psp má slabé wi-fi nie vždy a všade sa stabilne pripojíš aj keď máš neviem jaký signál. A ešte k tomu keď máš fatko tak sa už duplom bohvieako nepripojíš.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu