StAfo0 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Hoje lidi nevím, jetli to tu admini povolí, jestli tak upozorněte mě :D. K tématu: mám COD 4, ale nemůžu hrát na GP atd. páč nemám dobrý CD key. Dáte mi prosím odkaz na stáhnutí cracku nebo MP serial? Díky všem THX vás určitě nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 stahni si Razor cod4 tam si nageneruj cd-key klidni tak 100x aby ten cd-key nemelo moc lidi;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 bohuzel si budes must koupit origo jinak se na ofiko nepripojis zkus nejaky cracknuty servery viz google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 A když to mám nainstalované tak to nevadí? Mohu to přepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Mačo jsou lidi, kteří hrají bez origo :D, myslím, že na GP je jich většina :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 já tam normálně hraju ... máš patche 1.1-1.6 a 1.7 ? stáhni si předtim normálně crack na single player a pak hraj přez klienta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 ok ece zkusim, dneska toho mám akorát dost bolí mě oči,svařoval jsem bez brýlí tak to vykutím zítra :D:D Dííky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 na gp hraju taky mam 1.0->1.6->1.7 a mam generovanej cd-key kterej ma malo lidi---razor cod4 nageneruj si to rikam to podruhe.Origo se ti vyplati pouze tehdy pokud ses hodne dobrej jako ja :D. ahrajes na clanbase nebo cyberleague nebo podobne... , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 omg nechapu proc vsichni hrajete na GP...samy lamy az je to k smichu....AA pokud ja vim co mi kamos rikal tak ze na GP to de i bez origa.A musis mit patche 1.6 a 1.7..zadnej 1.1 mit nemusis.A stejne kup si radsi origo a hraj na normalnich serverech a ne na nejakejch lamackej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 http://www.zaparit.cz/ tady sem choduim hrat ja cod4 je to lepsi jak na Gp a nepotrebujes origo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 http://www.zaparit.cz/ tady sem choduim hrat ja cod4 je to lepsi jak na Gp a nepotrebujes origo... :) no nevim...vsude je to stejny jak GP tak zaparit neboli ARENA.Vsude mas sami nooby s last stand,martyrdom,claymore atd...Nejlepsi je chodit na origo servery kde je to zakazany...Mozna twwetyserver bych ti mohl doporucit ale moc ho neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 cau, jestli chces originalni, nepouzitej CD-key tak mi napis PM... prodam ti ho za 350.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 cus chci se zeptat nevyte nekdo necizakladat new topic sosnul sem hru normalne nainstaluju dam patch 2 patch takze napatchovano zkousim se pripojit do hry a porad me to pise unable tu intialazed punkbuster is disable kdyz najedu do mul option a vypnu to nebo zapnu tak stejnak to nejde nevyte nekdo kde je problem dam thx dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 musis si stahnout pb a aktualizovat si to: http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 EDIT:a ve hre ho musis mit aktivovanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 bohuzel si budes must koupit origo jinak se na ofiko nepripojis zkus nejaky cracknuty servery viz google GP není ofiko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Na www.twse.cz se dobře hraje servery pro téměř všechny MP hry. Narozdíl od GP ... A pro hraní MP ti stačí Patch 1.6 a 1.7 ;) a poté CRACK (nepovažujte za reklamu,Díky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.