Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Přestože první USB klíčenka s kapacitou 128 GB od společnosti Kingston byla představena ve světové premiéře teprve minulý týden, již nyní se začala objevovat v některých českých obchodech. K dispozici je celá nová řada USB pamětí Kingston DataTraveler 200, která zahrnuje kapacity 32, 64 a 128 GB

171501-top_foto1-39uoq.jpg

Přestože nejvyšší model řady Kingston DataTraveler 200 s kapacitou 128 GB měl původně stát 546 USD, tedy více než deset tisíc korun, v českých obchodech se cena novinky pohybuje okolo 8 600 Kč. Nižší model s kapacitou 64 GB vyjde na 3 300 korun a za “nejmenší“ 32GB verzi zaplatíme 1 900 Kč.

co si otom myslíte? :D

viz.

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/172196-usb-flashka-od-kingstonu-s-kapacitou-128-gb-stoji-osm-a-pul-tisice-korun.html

Odesláno

Hardisk dáš stejně do kapsy jako flashku ty "mobilito"

Já neříkám, že je to blbej nápad , jen sem řel svůj názor ...

já když už exterňák využiju beru pro jistotu aji noťas kdybych tam něco zapoměl natáhnout a chcu to dát třeba kamošovi do pc ... a k notasu má snad kazdej bágl nebo brašnu , tak tam dá aji ten exterňák kterej má kapacitu třeba 1TB a za lepší cenu

Odesláno
Hardisk dáš stejně do kapsy jako flashku ty "mobilito"

A nosis u sebe vzdycky kabel na propojovani? A nerikej mi ze je snad HDD mensi nez nejaka flashka.

Hadat se uz nechci, ale spis bych veril flashce ze se ji nic nestane nez HDD.

EDIT : Tak samozrejme ze je to tedka drahy... Ale ver mi ze se najdou lidi co to jeste v tehle 3 mes. koupi

no už vidím co bych dělal kdybych ji stratil :cheesygrin:

Asi tak... :D

Odesláno
A nosis u sebe vzdycky kabel na propojovani? A nerikej mi ze je snad HDD mensi nez nejaka flashka.

Hadat se uz nechci, ale spis bych veril flashce ze se ji nic nestane nez HDD.

EDIT : Tak samozrejme ze je to tedka drahy... Ale ver mi ze se najdou lidi co to jeste v tehle 3 mes. koupi

Hádat se už taky nechci, ale řeknu ti co všechno nosím já osobně v brašně s noťasem :D

-notes

-externí hdd

-USB kabel

-prodlužovák na USB

-adaptér

-myš k notesu

-pěnu na monitory

-hadřík

-sluchátka

tot vše ;) bez tohodle nejdu nikam :)

A je pravda že se flashka mnohem lépe ztrácí než HDD externí

Jinak máš pravdu teď je to žhavá novinka , za pár měsíců a let to půjde hodně dolů, ovšem teď volím svuj názor jenž sem napsal hore

Odesláno

flashka je hlavně mnohem odolnější neš hdd.

Já měl 80gb exterňák a párkrát mi upad a byl v hajzlu zato svojí 512 mb flashku :D mam už 2roky valí se mi všude možně mockrát mi upadla a fachčí jak má.

Jinak je fakt že ta 128 se moc nevyplatí za 8600 to bych radši bral 2x64mb to vyjde o 2k levnějš

Odesláno

no ja videl za solidni prachy 64gb flashku, takovou peknou cerveno cerny motiv, klidne by se hodila i k nejake vecerni robe - idealni pro nejakou sekretarku

ale tak proc kupovat zene malou, hezkou flashku, kdyz ji muzu koupit obrovsky disk ktery se ji vleze do kapsicky u saka popr ctecku karet ( :D ) s kartou

vse ma sve pro i proti a pokud nekdo takovyto produkt hned odsoudi, tak je podle me omezene hovado :)

na trhu se to urcite casem uchyti jak padnou zavadeci ceny

Odesláno
jn 14 let, ja si frcel na 620mb disku a to co bylo predtim si uz presne nepamatuju ty kapacity :oops:

a taky toho pul giga byla strasna imba, mortal kombat, earthworm jim atp, to vse se tam vlezlo a jeste jsem mel misto na fotky nahejch bab, nejaky videa tehda ee :D

Koukam ze tady asi nikdo nezazil <100MB HDD :D

Jen pockejte... za 5 let budete mit flashku velkou jak zvykacku s nekolika TB :D

Odesláno

Super, pokrok.. Ale za tuhle cenu pro bezne uzivatele opravdu blbost.

Bezne u sebe chci nosit data a chci je mit po ruce a v kapse - na data mi staci 4-8GB flashdisk, ktery je dnes za par korun (ja sam mam ale jen 64MB, 128MB a 512MB xD)...

Pokud chci neco (filmy, hudba, hry...), na co potrebuji 128GB, tak to uz mi je mobilita nekde (protoze celou hudebni sbirku + XX filmu nemusim mit vzdy po kapse) a radeji koupim za 2,5k nejaky 320GB 2,5" HDD (strilim od oka.. nevim presne ceny za 320GB 2,5" HDD aktualne).. ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu