Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s ISO hrami, prosím pomoc.

Padlo

Otázka

Čau mám psp 3.71 M33-4 a majitel předemnou mně poslal dvd s hrami...nainstaloval jsem fifu 09 a šla v poho, pak jsem tam dal spidermana 3 a taky v poho ale když jsem tam dal další tak se mě nechtěla ukázat v psp. Stáhl jsem i nějakou hru z netu, ale už se mi prostě neukáže a mám tam jen ty dvě. Nevíte co s tím? Koukám na net a hledám celý den, ale fakt už nevím...díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Stahni jinou verzi hry, nektere se holt v menu PSP nezobrazi (podobny problem jsem mel s MIAMI VICE - tri verze nic a jedna vrka)

Je taky mozny, ze to muze byt starsim FW psp, ale nechci plkat do vetru... Radeji pockej na nazor (potvrzeni / vyvraceni) nekoho zkuseneho.

Odkaz ke komentáři

• 0
Stahni jinou verzi hry, nektere se holt v menu PSP nezobrazi (podobny problem jsem mel s MIAMI VICE - tri verze nic a jedna vrka)

Je taky mozny, ze to muze byt starsim FW psp, ale nechci plkat do vetru... Radeji pockej na nazor (potvrzeni / vyvraceni) nekoho zkuseneho.

Může to být tím FW...rozhodně když tam hodíš novej FW tak uděláš jen dobře ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Muzes mit fake kartu (padelek) .

Vyznacuje se vetsinou pomalim zapisem a ctenim a taky jak popisujes nekdy nezobrazuje nektere veci na karte.

Nekdy pomuze naformatovat kartu na fat16 nebo zkratit nazev isa , treba na 1.iso

Co to je za kartu ?

Timhle muzes zjistit zda je karta fake

http://console-forum.net/showthread.php?t=12984

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslim' date=' že FIFA 09 vyžaduje FW aspon 4.01, doporučuju updatnout na 5.00 m33-6 (budeš mít jistotu, že FW to být nemůže), potom formát karty, pak test jestli neni FAKE a při nejhoršim stáhnout novou hru[/quote']

Hlavně že mě s 3.90 mě to jělo v klídku :)

Odkaz ke komentáři

• 0

cau,tak jsem stahl gta a motorky. dal jsem to do psp a motorky jdou a fifa hazi hlasku Eror reading . . .umd a fifa hazi 80020148, vsh menu mam nastavene dobre, hrabal jsem se i v tom advanced menu a taky ok,pak jsem resetnul nastaveni psp a stejme nic,vecer zkusim jestli neni karta fake a to co ste mi radili ovsem stve me to kdyz fifa sla a ted ne

Odkaz ke komentáři

• 0
v linuxu se me stavalo ze se to tam nenakopci cely...musis zrejmne jeste minutku pockat nez vytrhnes kabel...pokud nepomuze mas FAKE kartu jak vysitou

Staci pred vytahnutim otevrit terminal a napsat prikaz "sync", pripadne upravit fstab a vypnout mezipamet pro usb zarizeni.

A jak je to s updatem? to se nic nezmění s flashnutím nebo s hraním her? půjde na tom to vše jako předtím?

Od cfw asi 3.71 nebo 3.80 (ted nevim) je upraven network update defaultne na M33 update server, pokud jsi to nezmenil a mas tu moznost v configuration v recovery, tak muzes updatovat pres network update - jinak pres pametovku a musis tam vzdy hazet jen cfw update!

cau,tak jsem stahl gta a motorky. dal jsem to do psp a motorky jdou a fifa hazi hlasku Eror reading . . .umd a fifa hazi 80020148, vsh menu mam nastavene dobre, hrabal jsem se i v tom advanced menu a taky ok,pak jsem resetnul nastaveni psp a stejme nic,vecer zkusim jestli neni karta fake a to co ste mi radili ovsem stve me to kdyz fifa sla a ted ne

Mas nastavene UMD MODE na Sony NP 9660 a davas to spravne do slozky ISO?

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky, updatnu to hned potom jak zjistím jestli moje problémy s hrami jsou kartou nebo psp... ted me zase fifa ukazala chybu. Přidávám obrázek z testu karty, je to fake nebo ne? Já bych řekl, že spíš ne, ikdyž se dost divím, protože jsem problémy sváděl na kartu, je sice naprasklá ale že by i tak byla ok? A vyřešily by se problémy updatem?

thum_271624a5331faa7daa.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu