MattLupen21 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Nevite nekdo kde se da stahnou pres free servery schema na Xko treba Resident Evil 5 atd... Diky moc :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 hlavne ho formatuj v xboxu a ne v pc ! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 hlavne ho formatuj v xboxu a ne v pc ! xD jezis to vim taky nejsem de*il ne ? :D:D jak bych ho mohl naformatovat v pc kdyz ho ani nevidim :D dneska ho prvne zapojim na box. PS :offtopic: :ontopic: (Výstižné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeriousGeorge Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Zdravím, a nedostane člověk potom banána na live, když si tam takhle přidá nelegálně themes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Zdravím,a nedostane člověk potom banána na live, když si tam takhle přidá nelegálně themes? Proč by ti za to dávali ban?A podle mě to ani zjistit nemůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 jj fahci v ph, zatim sem zkousel jen Mass Effect ted sem dokopcil ty dalsi 3, nevite nekdo kde by se daly sehnat dalsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SWITCH Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 jj fahci v ph, zatim sem zkousel jen Mass Effect ted sem dokopcil ty dalsi 3, nevite nekdo kde by se daly sehnat dalsi?? http://www.edisk.cz/stahni/59975/Xbox_360_NXE_Premium_Themes.rar_59.17MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 nevi nekdo kde se da sehnat ten kabel? samotnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Jeden mám doma, ale zatím ho používám...na konci léta ho budu prodávat za cca. 200kč + pošta, takže jestli počkáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Chtel jsem se zeptat zapojil jsem vse mam xport 360 vidím ty party a ted kam to mam nakopcis a pise te tu neco o formatu to musím? a ty temata vytahnout ze složky nebo i s tou složkou nakopcit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkuukkiiss Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Ja si stahnu nejaky obr.do compa,potom to hodim na flashku a do xka,takhle kazdou chvili menim tapety(schema),takhle tam muzes mit cokoliv,jen se to nemeni,kdyz rolujes v menu.8) Přes jakej program to dáš na flashku? v explore360 mi ji to vubec nenajde, v buffalo driver to dam do slozky data ale pak v xku nic neni videt jen min mista na disku a v Horizonu mi to pise kdyz tam chci nakopirovat ty fotky ze to je Invalid STFS Package. tak nevim co s tim. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MattLupen21
Nevite nekdo kde se da stahnou pres free servery schema na Xko treba Resident Evil 5 atd... Diky moc :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.