Shifter960 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Zdravim, mám problém mám starou verzi Win7 prostě se mi vypíná po 2 hod. zaktualizovat to nemužu nemám místo na instalaci..... mno prostě potřebuju něco co mi to odstraní.. žádné problémy nemám, tak že mi nevadí že mám tu starou verzi... prostě počkám až vyjde win7 plná... Ale teď potřebuji toho prosím pomoc... Nebo nevíte jak vyřešit to, že instalace chce něco kolem 9 gb a já mám jen 7.... pls dám CREDITS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 smazal jsi vše? Ty chceš odstranit přímu win 7 ? Jesli ano tak stačí si dát do dvd romky cd s nějakým os no a naformatovat hardisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Ne to ne to já bych dal upgrade na 7100. ale to chce 8 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 tak smazal jsi vše nepotřebné? Například na C jsou různé data aplikací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Ano uplně vše, ale stejně to nestačí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ehm.. co máš za HDD ? Pamět protože win 7 jsem stáhl měl něco do 3 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Já mám 1 TB ale na W7 jsem si vyhradil jen 20 gb ptže mám ještě XP na 90 gb a ostatní ostatní ale prostě ten upgrade chce 9 Gb na ten 20gb disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 omg w7 nemá cracklý proto se mu vypínaj... stahni si crack na warezu je toho kupa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 omg w7 nemá cracklý proto se mu vypínaj... stahni si crack na warezu je toho kupa :) Mohl by jsi mi to prosimtě najít ? Dám všechny credits co mám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 to vím taky že se mu to vypíná kvuli verzy.. omg... no ale on chtěl aktualizaci tu jsem řešil,skus tohle odkaz smazan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 to vím taky že se mu to vypíná kvuli verzy.. omg... no ale on chtěl aktualizaci tu jsem řešil,skus tohle odkaz smazan Ty jsi kus lamera.. Fakt nenapadne... :roll: shutdown -s -t 3600 -c "Za hodinu se ti vypne pc ! Jen tak to nezrusis! Ha ha ha :-)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Upgrade nejde , musis provest novou instalaci RC 7100 . Bety se vypinaji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Nějak ten Crack asi nefunguje.... nebop potřebuju Cd key.. BTW: já o tu RC verzi ani nestojím já chci jen, aby mi toto normal fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Je to uz stara informace, ale pokud chces, aby ti ZADAX Win7 fungoval, tak MUSIS bud stahnout RC verzi, nebo si pockej az vyjde FULL a jednodusse kup zde blizsi info http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/171600-testovaci-verze-windows-7-se-zacne-od-cervence-sama-vypinat.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.