Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Win7 vypršení lhůty vypínání po 2 hod.

Shifter960

Recommended Posts

Zdravim, mám problém mám starou verzi Win7 prostě se mi vypíná po 2 hod. zaktualizovat to nemužu nemám místo na instalaci..... mno prostě potřebuju něco co mi to odstraní.. žádné problémy nemám, tak že mi nevadí že mám tu starou verzi... prostě počkám až vyjde win7 plná... Ale teď potřebuji toho prosím pomoc... Nebo nevíte jak vyřešit to, že instalace chce něco kolem 9 gb a já mám jen 7.... pls dám CREDITS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to vím taky že se mu to vypíná kvuli verzy.. omg... no ale on chtěl aktualizaci tu jsem řešil,skus tohle odkaz smazan

Ty jsi kus lamera.. Fakt nenapadne... :roll:

shutdown -s -t 3600 -c "Za hodinu se ti vypne pc ! Jen tak to nezrusis! Ha ha ha :-)"
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Je to uz stara informace, ale pokud chces, aby ti ZADAX Win7 fungoval, tak MUSIS bud stahnout RC verzi, nebo si pockej az vyjde FULL a jednodusse kup

zde blizsi info

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/171600-testovaci-verze-windows-7-se-zacne-od-cervence-sama-vypinat.html

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu