Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

EA Sports MMA

jakubgaluszka

Recommended Posts

Demo je hrozný,při zápase je hrozný ticho a hrozně to sráží na hratelnosti,chýbí mi tam komentator. Samotnej boj je skvělej,pěkný pohyby a hlavně jednoduchý ovladání který mi hned přišlo do ruky,což se mi v UFC pořád nedaří ještě teď :) Opakování záběrů hrůza,je to hozený ve filmovým filtru... Když se podaří dobře zasahnout a začne tíct pořádně krev tak to stojí za to,ale například system poškození břicha kdy na soupeři sedíte a bušíte mu jednu ránu za druhou do břicha a on si kryje celou dobu obličej,ubírá se pouze stamina a torso body který se ale jak přestanete zregenerujou a zápasník je jak novej,můžete do něj takhle bušit celej zápas ale vliv na zranění nebude žádnej.

Z dema sem hodně zklamanej,připadá mi to jak beta demo který je snad rok starý..

Souhlasim....snad v full hre to bude jiny...snad dome je jenom ukazka:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...

No tak sem uz nasel na to torrent a pohodicka dobra rychlsot tak za 2 hodky mam to stazeny ale zahraju to az zejtra po skole:)A napisu svoje dojmy:)

Myslim si ze to urcite horsi nez UFC 2010 nebude:)EA games dela dost dobry sportovni hry:)tak ze nas nezklame :)jak to udelal s novym Medalem:(....

no uvidime

Odkaz ke komentáři

jinak hra me bavi ohodne lepsi ovladani nez v ufc 2010...a mam uz 5 vyhranich zapasu (5TKO. 5-0-0):)takze parada

To ovládnání je xkrát lehčí, ale za to tam nejsou takové kombinace jako v UFC.. rozhodně fight na zemi mě bavil víc v UFCčku,tady to je jen o mačkání A,B :/

Ale jinak fajn hra :)

Odkaz ke komentáři

Jakou ste stahovali tu verzi ja stahoval 4.89gb a mam problem se spustenim ...nikdy mi to jeste nenajelo vzdy jen reading a pak open tray neni treba potreba nejakej novej firmware? nebo je to stejny jak na fifu a nhl nebo medala?

Nejspíš špatně vypálené. Mám tu samou verzi z torrentu a běhá bezvadně.

Jinak ke hře. Líbí se mi opravdu více než UFC, je to svižnější, rychlejší, lépe to vypadá. Určitě velké zlepšení i proti demu.

Odkaz ke komentáři

Demo bylo strašný,ale sem rád že sem to nakonec koupil.

Hraju online a tam se mi zatím daří,mam 57 : 26 , 4 vyhraný pásy a 2x sem pás obhájil,ale nejvíc prohrávám že se neumím ještě moc bránit když do mě někdo hnedka začne mlátit a většinou hned prohraju,potom nevím jak se kreju proti uderům do břicha když na sobě ležíme ?

Tady je jedno video z Fedorem jak sem ho rychle zadupal do země :) (horší kvalita :( )

http://www.youtube.com/watch?v=Fx2viEBKO_E

Odkaz ke komentáři

U MMA sem se naučil ovladání hned,u UFC ho ještě pořád na zemi neumím :P

Jinak pokaždý když hraju a soupeř do mě pořád buší a me se ho nedaří a nedaří dostat na zem ale nakonec když se mi to povede a vyhraju na submission tak mam takovej skvělej pocit výhra :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu