Hool23 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Demo je hrozný,při zápase je hrozný ticho a hrozně to sráží na hratelnosti,chýbí mi tam komentator. Samotnej boj je skvělej,pěkný pohyby a hlavně jednoduchý ovladání který mi hned přišlo do ruky,což se mi v UFC pořád nedaří ještě teď :) Opakování záběrů hrůza,je to hozený ve filmovým filtru... Když se podaří dobře zasahnout a začne tíct pořádně krev tak to stojí za to,ale například system poškození břicha kdy na soupeři sedíte a bušíte mu jednu ránu za druhou do břicha a on si kryje celou dobu obličej,ubírá se pouze stamina a torso body který se ale jak přestanete zregenerujou a zápasník je jak novej,můžete do něj takhle bušit celej zápas ale vliv na zranění nebude žádnej.Z dema sem hodně zklamanej,připadá mi to jak beta demo který je snad rok starý.. Souhlasim....snad v full hre to bude jiny...snad dome je jenom ukazka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Věřím tomu že všechno ve full hře bude,jen to demo je takový zaostalý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Mě se naopak demo líbí, sice zatím jen dva zápasy, ale líbí. Oproti UFC - O hodně svižnější, akčnější, krása. Ovládání vleze do ruky poměrně rychle, a ve srovnání s UFC, je obtížné asi stejně, i když se mi v MMA líbí více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Hra je venku, hráli ste to už někdo? pište kdyžtak dojmy atd atd :) ať vím jestli si to má cenu stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 A kde se to da stahnout???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Tušim že pcmaker uploadl na loadfiles :) -- se mi nechce zbytečně utrácet za DVDčko, kdyby to bylo horší jak UFC2010:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 No tak sem uz nasel na to torrent a pohodicka dobra rychlsot tak za 2 hodky mam to stazeny ale zahraju to az zejtra po skole:)A napisu svoje dojmy:) Myslim si ze to urcite horsi nez UFC 2010 nebude:)EA games dela dost dobry sportovni hry:)tak ze nas nezklame :)jak to udelal s novym Medalem:(.... no uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Mám to od včerejška doma,mnohem lepší jak demo,věci fungujou tak jak fungovat maj. Hraju zatím online,moje skóre 21:10 a vyhranej šampionskej pás :) Kdo by chtěl zahrát tak na ps3 ID Tullvan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Tak je to o hodne dobra hra podle me o hodne lepsi nez UFC 2010 I o hodne lepsi nez to demicko MMA.. hodne se mi lbi cariera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Sice sem teď jen projel trening v kariéře, ale UFC mi připadá lepší :P taková větší akce, tohle mi připadá hrozně pomalé :D ale uvidím pozdějš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 No na zacatku i v UFC mas to docela pomali pockej az si vytrenujes speed tak to bude SNAD neco jinyho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Chlapci jak je na tom hra a online pass? Obsahuje, neobsahuje? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Bitchy Online pass obsahuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 jinak hra me bavi ohodne lepsi ovladani nez v ufc 2010...a mam uz 5 vyhranich zapasu (5TKO. 5-0-0):)takze parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Jakou ste stahovali tu verzi ja stahoval 4.89gb a mam problem se spustenim ...nikdy mi to jeste nenajelo vzdy jen reading a pak open tray neni treba potreba nejakej novej firmware? nebo je to stejny jak na fifu a nhl nebo medala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 jinak hra me bavi ohodne lepsi ovladani nez v ufc 2010...a mam uz 5 vyhranich zapasu (5TKO. 5-0-0):)takze parada To ovládnání je xkrát lehčí, ale za to tam nejsou takové kombinace jako v UFC.. rozhodně fight na zemi mě bavil víc v UFCčku,tady to je jen o mačkání A,B :/ Ale jinak fajn hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Jakou ste stahovali tu verzi ja stahoval 4.89gb a mam problem se spustenim ...nikdy mi to jeste nenajelo vzdy jen reading a pak open tray neni treba potreba nejakej novej firmware? nebo je to stejny jak na fifu a nhl nebo medala? Nejspíš špatně vypálené. Mám tu samou verzi z torrentu a běhá bezvadně. Jinak ke hře. Líbí se mi opravdu více než UFC, je to svižnější, rychlejší, lépe to vypadá. Určitě velké zlepšení i proti demu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Demo bylo strašný,ale sem rád že sem to nakonec koupil. Hraju online a tam se mi zatím daří,mam 57 : 26 , 4 vyhraný pásy a 2x sem pás obhájil,ale nejvíc prohrávám že se neumím ještě moc bránit když do mě někdo hnedka začne mlátit a většinou hned prohraju,potom nevím jak se kreju proti uderům do břicha když na sobě ležíme ? Tady je jedno video z Fedorem jak sem ho rychle zadupal do země :) (horší kvalita :( ) http://www.youtube.com/watch?v=Fx2viEBKO_E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Vypada to brutalne :D uz se na to tesim jinak presne takle by to dopadlo kdyby proti sobe bojovali :D allistair by se sesypal uplne stejne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 až na boj na zemi jsem přespokojenej- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Jojo boj na zemi je jediné co vadí i mě :) v tom kraluje UFC 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Pro mě, super hra, sice už jsem si zvykl na ovládání UFCčka, ale už se mi to celkem dostalo do ruky :) grafika je pro mě super, trošku mi připomíná Skate 3 :D a ten boj na zemi není nejlepší, ale dá se na něj zvknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 leadercz kdyžtak v nastavení se dá přepnout na ''ufc ovládání'' jako A levá pěst atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Aha, dík, i když jsem si zvykl, tak si zase budu odvykat :D .... ještě 1x Dík :) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 U MMA sem se naučil ovladání hned,u UFC ho ještě pořád na zemi neumím :P Jinak pokaždý když hraju a soupeř do mě pořád buší a me se ho nedaří a nedaří dostat na zem ale nakonec když se mi to povede a vyhraju na submission tak mam takovej skvělej pocit výhra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.