Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

God of War? vůbec.. tohle je prostě prdel jako sviňa :D.

Naprosto skvělá hra. Dost mě to překvapilo a asi budu kupovat :D. Je to prostě zábava to hrát, dabing Jacka Blacka + jeho hlášky sou prostě naprosto parádní :D. Jako čekal sem na tuhle hru, ale naprosto to předčilo moje očekávání :D. Ovládání je sice dost jednoduchý, ale o to nejde. Tohle je hra, která tu chyběla. Pořádný fory i jinam než do adventur :D.

Odesláno

je to takovej Duke Nuke s kytarou a sekyrou ;) jestli bude plna hra aspon z poloviny tak nabusena jako demo vyhraje u me cenu za hru roku dost mozna nejlepsi hru na xbox, EA se po tech srac*ach typu NFS PS nebo Crysis zase vytahlo...kdo nesouhlasi je mother -------------------------- fuckin' piece of shit (kdo nehral demo nepochopi a kdo nehral demo je u me mother -------------------------- fuckin' piece of shit)

Odesláno
Verim,ze kdyby si tim nekdo dal praci tak by se urcite dal nejak vyextrahovat iso soubor shrou.Jen,ze vsem amikum,anglicanum staci En verze.Jedine,kdyby neco vymyslel cechacek.Treba se toho jednou za cas dockame,ale to uz by znova vypalovat hru nemelo smysl :_(

myslím že se dřív naučíš anglicky než se někdo naučí překládat ty hry :D

jinak k této hře právě stahuju.

vypadá to parádně potřebuju nějakou kravinu která bude hlavně o prdeli:D

a to že tam je ještě jack black to je další plus :D

doufám že mě to nezklame :)

Odesláno

Potřebuju radu mám zásek...

jak zabijete toho spešl cápka co má ty obří pracky a pak spadne do té lávy.

tak tam potom vyběhne mrtě těch jeho slabších verzí a furt tam mláti do té plošiny.. ať je buším jak buším tak vždycky ti moji malý metalisti(nebo co to je :D) spadnou do lávy.. pls co mám v tomhle místě udělat?

edit : už vím :d

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu