Silas Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 takže je bezpečný s tim hrát po Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ještě se chci zeptat, když chci například nové věci do Skate. (Co vychazí, jako New York cup atd...) Musím stahovat jen přes live?...Nebo je možnost třeba z flasky?...Díky... Já si to normálně koupil za ms pointy, ten MMC vyjde v přepočtu tak na 100,- Kč. :) takže je bezpečný s tim hrát po Live? Myslím že jo, normálka jsem to po live pařil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancaaa Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zdravim, mam dotaz ohledně hry skate 3...da se to hrat ve 2?jak byly ve skate 2 takovy ty hry pro vic hracu je to nekde i ve skate 3?ja to tam zatim nenasel a mam takovej pocit ze to tam neni...diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Bohužel :( rozvijeji už jen přes Xbox Live, doufám ale že bude nějaká hra na stejný způsob se split screenem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxmag Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Pokud vím ve všech dílech EA Skate série nebyl žádný multiplayer na splitscreenu. Jenom multiplayer na střídačku např. Game of skate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Ten Multiplayer GOS se mi líbí :-D Je ve skate 3? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 V EA Skate 3 není žádná možnost hrát multiplayer kromě Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Ještě něco. :-D Jak ve Skate 3 udělam fisheye? :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Fisheye je rybí oko na kameru. Zapneš to asi někde v settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Vyřešeno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Zdravím všechny hráče Skate 3! Chtěl bych založit českou Ea Skate crew. V plánu bylo točení videí (se střihem videa mám zkušenosti) různé soutěže, prostě "SKEJT KOMUNITA". ;) Je to jedno jestli válíš na PS3 nebo Xbox360, stačí hrát EA Skate 3 a mít chuť něco nového vytvořit. Pokuď máš zájem napiš mi na e-mail h.kozubik@seznam.cz ;) Zatím! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Cauvec je tu někdo kdo by si se mnou zahrál Skate 3 online mam xbox chvilku tak moc nevim.. Dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamiq Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Zdravim all a chtěl sem se zeptat všech co pařej ea skate 3 jestli jim taky příjde ze vtom park editoru ten skater jezdí trochu zabržděne ? že ta hra je taková zpomalená nepříjde vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 ne mám to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamiq Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 A hraješ to přes disk nebo normalně z dvdčka někde sem slyšel že z disku to jde normalně. Mě to taky jde normalně(né že by se to nějak sekalo nebo tak) ale přijde mi že ten skater a ty animace jsou takové zpomalené a co sem koukal na videa z YT tak to vypadalo taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minagon Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 (upraveno) Nazdar. Jestli ještě někdo hrajete Skate 3, tak sem udělal myslim hodně povedenej remake Stalina.... určitě si ho stáhněte. Najdete ho tady: Team: Minagons Parks Name: DrMinagon Park: STALINs PLAZA PS.: Ke spuštění potřebujete Skate and Create DLC Tady je dyžtak návod, jak stahovat parky, od ty doby, co vypnuli stranky skate 3 http://www.youtube.com/watch?v=bzHew7ogm0I Upraveno Leden 30, 2014 uživatelem Minagon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.