Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Skate 3

sk8ers

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ještě se chci zeptat, když chci například nové věci do Skate. (Co vychazí, jako New York cup atd...) Musím stahovat jen přes live?...Nebo je možnost třeba z flasky?...

Díky...

Já si to normálně koupil za ms pointy, ten MMC vyjde v přepočtu tak na 100,- Kč. :)

takže je bezpečný s tim hrát po Live?

Myslím že jo, normálka jsem to po live pařil. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny hráče Skate 3!

Chtěl bych založit českou Ea Skate crew. V plánu bylo točení videí (se střihem videa mám zkušenosti) různé soutěže, prostě "SKEJT KOMUNITA". ;)

Je to jedno jestli válíš na PS3 nebo Xbox360, stačí hrát EA Skate 3 a mít chuť něco nového vytvořit.

Pokuď máš zájem napiš mi na e-mail h.kozubik@seznam.cz ;)

Zatím! ;)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

A hraješ to přes disk nebo normalně z dvdčka někde sem slyšel že z disku to jde normalně. Mě to taky jde normalně(né že by se to nějak sekalo nebo tak) ale přijde mi že ten skater a ty animace jsou takové zpomalené a co sem koukal na videa z YT tak to vypadalo taky tak

Odkaz ke komentáři

• 3 years later...

Nazdar. Jestli ještě někdo hrajete Skate 3, tak sem udělal myslim hodně povedenej remake Stalina.... určitě si ho stáhněte. Najdete ho tady:

Team: Minagons Parks

Name: DrMinagon

Park: STALINs PLAZA

PS.: Ke spuštění potřebujete Skate and Create DLC

Tady je dyžtak návod, jak stahovat parky, od ty doby, co vypnuli stranky skate 3 http://www.youtube.com/watch?v=bzHew7ogm0I

Upraveno uživatelem Minagon
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu