Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GH a RB kytara

Cool.Majkl

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

v rakousku prvni kytara 100 euro druha kytara uz byla v rock band setu (kytara,bubny,mikrofon) 160 euro. Primo v Haidu v Toys shop cca 5km od Lince

kytaru mam taky (dratovku za 350kč z alza.cz) a to co pises rockband set tak koukam ze u nas taky za 4100kč... jaka je ta rockbandova kytara? lepsi nez u gh? jak dela rachot??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakej set je lepsiM GH World Tour set nebo Rock Band set?

nevim co je lepsi nemohl sem porovnat ale pro mne je lepsi RB set mam ho :))

kytary sou obe bezdratovky a rachot nevim co myslis jestly kdyz hraju na expert obtiznost iron maiden tak to trosku cvaka dole ale to prerve muzika tak nevim,ja sem spokojeny mam rad primo i rock,punk takze i ty songy nektery sou srdcovky a verim ze toho bude vic :)

Odkaz ke komentáři

Tezko rict ktere set je lepsi, u GH me prijdou lepsi bubny (dva cinely jsou proste super :)) a u RB zas kytara

cinely se daj prikoupit i k Rock Bandu, zase prej rock band lip sedi lidem do ruky co sem cetl(jako o hrani)

nevim co je lepsi nemohl sem porovnat ale pro mne je lepsi RB set mam ho :))

kytary sou obe bezdratovky a rachot nevim co myslis jestly kdyz hraju na expert obtiznost iron maiden tak to trosku cvaka dole ale to prerve muzika tak nevim,ja sem spokojeny mam rad primo i rock,punk takze i ty songy nektery sou srdcovky a verim ze toho bude vic :)

aha ja mam dratovku ke GH2 co je(Xplorer) a ta jako kdyz strum barem mydlim tak rachot dela, da se to prezit ale treba u tissich pisnicek kde je dlouhej streak not a ja davam nahoru/dolu pohyb struny tak to cvaka dosti.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
do Alzy dorazilo 50 kousku bezdratove samostatne kytary bez hry pro xbox 360, uz dnes bylo 16 kousku predobjednano takze berte dokud jsou

dik za radu ted sem objednal ikdyz sem v norsku :D ale dal sem posta dobirka :) 7 dni na vyzvednuti...

no jeste tam bylo napsano < 5 kusu tak snad ji dostanu ne jako minule ze jim neprisly ze se omlouvaji... to byly o 100 kc levneji :( ale i tak snad hura

Odkaz ke komentáři

dneska sme je naskladnovali a bylo jich 50 , jak pujdou na odbyt nemuzu odhadovat

dik zitra to ma prijit, tak az prijedu domu tak v pondeli to mam

aha babicka byla tak hodna a vyzvedla mi to :) takze v sobotu vecer vyzkousim :)

HMM NEFUNGUJE MI ORANZOVY TLACITKO DOPR**** A JE TO LES PAULKA :(

Odkaz ke komentáři

sorry za double post, ale alza.cz je pekna svin* poslali mi jinou kytaru nez kterou tam meli vystavenou prvnich par dnu, pak to najednou zmenili, nefunguje na kytare jedno tlacitko a nedali mi k tomu zadnej zarucak vubec nic zm*di!!

Edit: Kytara funguje, po navodu na netu opraveno, bylo potreba rozebrani krku, a pote preletovani dratku na puvodni draty, ktere byly roztrhane!!! Drat ktery vede vicenasobne na tistak a byl prorazenej plastovym kolikem!! No ale uz fahci v klidu, niceee :)

Odkaz ke komentáři

sorry za double post, ale alza.cz je pekna svin* poslali mi jinou kytaru nez kterou tam meli vystavenou prvnich par dnu, pak to najednou zmenili, nefunguje na kytare jedno tlacitko a nedali mi k tomu zadnej zarucak vubec nic zm*di!!

Edit: Kytara funguje, po navodu na netu opraveno, bylo potreba rozebrani krku, a pote preletovani dratku na puvodni draty, ktere byly roztrhane!!! Drat ktery vede vicenasobne na tistak a byl prorazenej plastovym kolikem!! No ale uz fahci v klidu, niceee :)

a proc jsi s tim nesel na reklamace ? vymenili by ti ji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu