Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GH a RB kytara

Cool.Majkl

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

me prisla kytara z alzy a prisla mi jenom faktura a kytara a samolepky... nic vic (jeste dva malinky navody a popruh). tak faktura je jako zarucak ?

dneska jsem na to koukal a je to normalne v obalu, v krabici takze nevim jak ti mohla dojit jenom kytara a popruh, vim jak to vypada kdyz jsem na to koukal a vyndat to rozhodne nikdo nemohl toho se neboj, a ano faktura je jako zarucak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me ani faktura neprisla, jinak bych ji dal na reklamaci, ale ted je to jedno, uz se poustim do upravy brnkatka aby nerachotilo, narazi tam plast do plastu jako do zarazky, ale je to tam na nic!!:roll:

nerikal jsi, ze pro to byla osobne babicka ? tam ji fakturu dat museli

Odkaz ke komentáři

Kámoš shání samotnou GH kytaru k pc, ale všude na netu jsem jí viděl prodávat jen s hrou za cenu kolem 1800Kč. Dá se někde sehnat samostatná ? A nešla by tam ta z Xka ? http://xbox-360.surtep.cz/prislusenstvi-ovladace/guitar-hero-dratova-kytara-x-plorer/ - drátovej X-plorer. Díky

Odkaz ke komentáři

Kámoš shání samotnou GH kytaru k pc, ale všude na netu jsem jí viděl prodávat jen s hrou za cenu kolem 1800Kč. Dá se někde sehnat samostatná ? A nešla by tam ta z Xka ? http://xbox-360.surtep.cz/prislusenstvi-ovladace/guitar-hero-dratova-kytara-x-plorer/ - drátovej X-plorer. Díky

jo sel uz se to tu resilo, vod xka vetsina veci funguje na pc, jenn potrebujes USB Drivery a Xbox Controller Status (Google)

jinak funguje i bezdrat, ale musis mit prijimac

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu