Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nějaký program na úpravu a prezentaci fotek v AVI formátu

brians

Otázka

Zdravím ,

Shánim nějaký program, který by mi umožnil editovat a přidávat do fotek různé efekty a následně je vkládat do kolekce (podobně jako movie maker) a to všechno uložit ve formátu avi.

Myslím, že tyhle funkce obsahoval program: Photo maker, ale nedaří se mi sehnat tu správnou verzi, která tohle všechno obsahuje.

Měli jsme tenhle program ve škole a tam to všechno bylo takže jsem byl sním hodně spokojen.

Budu rád za jakékoliv tipy, případně na tento program.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
sony vegas je jednodussi

Jestli by si mel cas a chtel experimentovat tak se koukni na programy od adobe (premier/after effect)

Díky moc za tip.

Když už jsme u toho sony vegas tak nevíš, jak se v něm dá při přidávání fotek a videa udělat, aby se při konečném uložení videa do formáto avi, aby se při přehrávání jednotlivé fotky automaticky přibližovali (tzv.Zoom a spousta dalších efektů používané v dnešních videoklipech) a všel-jak měnili jejich efekty?

Protože fotky bez přidaných různých efektů vypadají bez života a takhle nevypadají vůbec dobře.

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky moc za tip.

Když už jsme u toho sony vegas tak nevíš, jak se v něm dá při přidávání fotek a videa udělat, aby se při konečném uložení videa do formáto avi, aby se při přehrávání jednotlivé fotky automaticky přibližovali (tzv.Zoom a spousta dalších efektů používané v dnešních videoklipech) a všel-jak měnili jejich efekty?

Protože fotky bez přidaných různých efektů vypadají bez života a takhle nevypadají vůbec dobře.

Momentalne mam svuj notas v reklamaci (kde mam vegas nainstalovanej) takze ti to bohuzel krok po kroku nemuzu rict. Ale podivej se na podslozky. Je dobry v tom ze si ho muzes prizpusobit jak chces.

Odkaz ke komentáři

• 0
Momentalne mam svuj notas v reklamaci (kde mam vegas nainstalovanej) takze ti to bohuzel krok po kroku nemuzu rict. Ale podivej se na podslozky. Je dobry v tom ze si ho muzes prizpusobit jak chces.

Kdybych ho měl celý v češtině, tak bych se v tom programu bez problému orientoval, ale ta angličtina mi moc nejde a zatím jsem se v tom programu moc daleko nedostal.:?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu