san andreas Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Cau lidi hrajete furt?? Zitra jdu do rytire omrknout co a jak. Naposledy sem hral 2003 a zase me to chytlo diky ps3 hre. Mam v planu hrat turnaje atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Já teď momentálně nehraju ale znova si chci stavět upíry na modern :) Jen mě trochu vykolejili ty fake karty o kterejch se tu začíná mluvit tak se toho trochu bojim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Já teď momentálně nehraju ale znova si chci stavět upíry na modern :) Jen mě trochu vykolejili ty fake karty o kterejch se tu začíná mluvit tak se toho trochu bojim :) O fake kartách se píše zde: http://www.cmus.cz/dnn/%C4%8Cl%C3%A1nky/V%C5%A1echny%C4%8Dl%C3%A1nky/tabid/265/articleType/ArticleView/articleId/4432/nsk-padlky-karet-Magic-the-Gathering--recenze.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Padla mi karta v prvnim boosteru :D Mutavault kdyby nekdo mel zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 cabas pukd by někdo chtěl dát magicy přes xbox live dejte vědět :) muj gamertag je: LAS7 MachetE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 k těm zážitkům, ted v pátek jsem měl na stole 60 1/2 spider tokenů s reachem a pár dalších creatur :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2018 zdar, je na case trosku ozivit tema je tu jeste nekdo kdo hraje? o hru jsem se zacal ted zajimat a chci zacit hrat. je tu nekdo kdo by mi byl zezacatku napomocen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 No letos hraju uz s prestavkama 20 let ale poslednich 5 let uz jen tak s kamosema.. Perry jestli chces zacinat a nemas s kym hrat tak doporucuju asi magic duels na steamu,je to free to play bez nutnych investic.. Jinak by to chtelo asi konkretnejsi otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.