Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CHLAZENI Xbox360 CORE

jawakiller

Otázka

ahoj chtel jsem se zeptat koupil jsem si konecne Xbox 360 a k tomu 120GB HDD, slysel jsem ze u tohoto typu dochazi k RRODU a chtel bych mu predejit v planu mam rozebrat cely Xbox a vymenit chladice a prosim o rady :cry:.

1. ty zadni uchyty na desce ve tvaru X jsou velikostne stejne jako na PC desky od intelu? dal bych na oba cipy nove chladice.

2. jak mam napojit do Xboxu ventilatory a taky bych byl rad kdyby mi nekdo rekl jake rozmery maji ty ventilatory co jsou v Xboxu uz od vyroby.

3. bude stacit kdyz jen vymenim ty dva ventilatory za 1800 otackove?

asi to tu mate casto takove blbe otazky ale dekuji za rady pripadne fotky ci odkazy hodne to ocenim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

aha velice pozitivni zprava :cry: takze jak to tak vidim jedina varianta je dat do boku ventilator a nejak to cele prekutit no a nevite aspon nekdo kam mam udelat napajeni pro ty ventilatory?nejaky navod treba?tam je jen ten 4pin mno tak nevim

Odkaz ke komentáři

• 0

TAKHLE SEM VYRESIL CHLAZENÍ :)....

vetrak sem priprcnul ze strany na chladic, kterej je regulovanej 100Ohm potentákem...

http://mobilek.ic.cz/xbox_new/

-Jinak xbox prodelal RROD, je prestrikanej na cerno, vyrizla dira a pridavnej vetrak a prez to mzizka, jednu z memorykaret sem upravil takze muzete prez usb pichnout k PC, VGA redukce je spis takova kuriozita ale funkcni :D:D a navic je to nejstarsi vyrobenej xbox s nejnovejsi mechanikou LITEON :D takze fakt originalita jak svina xD

Odkaz ke komentáři

• 0

Staré verze mají špatně danou i teplovodivou pastu, skoro vše je tam špatně, musíš mít chlazení jak prase, aby ti to pořádně chladilo...

EDIT: BTW: Alesek pěkně si vytunil můj starej xbox a po roce ho kupuji zas xDDDD...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu