Dalmar Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Cus kdyz dam do kompu pametovou kartu tak mi z ni jde kopirovat do kompu ale nejde mi kopirovat z kompu na kartu (vzdycky se to lagne) nevite nekdo co s tim je ? thx za respond (Sony Memory Stick PRO Duo 2Gb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 tak čtečka ti nějak neblbne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 zkus naformatovat kartu a zkus kartu pripojit treba pres neco jineho nez je ctecka karet v pc napr.: mobil,psp... kdyz ani to neujde tak mas pośr*** kartu. nebo mas vir v pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 není "LOCK" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Čtečkou to nebude si mysím , více bych spoléhal že bude nějaká chyba v kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 namáš na ní náhodou přepnutej LOCK?[zámek] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dalmar Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Hej tak to fakt nvm a jak to zjistim jestli je LOCKnuta ? (dik vsem za odpovedi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Je tam takovej caplik ale na pro duo to neni,zkus format karty,v tom to bude si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dalmar
Cus kdyz dam do kompu pametovou kartu tak mi z ni jde kopirovat do kompu ale nejde mi kopirovat z kompu na kartu (vzdycky se to lagne) nevite nekdo co s tim je ? thx za respond (Sony Memory Stick PRO Duo 2Gb)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.