kubasejnen Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Zdravím, tak nějak mě napadlo, co dát do kupy pár lidí z Hradce Králové a okolí... Domluvit se na nějakém termínu, a místě, vzít PSP a zapařit si, poklábosit a hlavně i popít... :psp: Co vy na to??? Najde se někdo, kdo by tohle všechno podstoupil??? Pokud by se slezinka povedla, můžeme to páchat třeba i pravidelně...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Bydlím asi 3 km za pardubicema.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 To by šlo.. už jsme dva :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 18. jedu do Žamberka to je myslím kousek odtamtud né? Jedu tam v termnu od 18-23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Žamberk je asi 30-40km od Hradce... směr severo-východ... Ale je fakt, že to není tak daleko... To by šlo, jsme teda 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Padlo Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Já sem z náchoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Chtělo by to teda hodit nějakej termín, nebo aspoň návrhy na termíny... Mě je to šumák, jsem z centra HK, teda pokud to nebude všední dden, to jsem v rachotě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Já sem taky přímo z centra, ale ted nemám psp. Jestli to vyjde tak ho budu mít zpátky az za 8 dní a kdyz ne tak az skoro za mesic (reklamace). Pocitam kazdou minutu..:-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 To je v poho, nejde o to si zapařit, ale hlavně pokecat atd. ale je jasný, že psp na srázku bude výhodou... Tak co ten nějakej termín?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 To je v poho, nejde o to si zapařit, ale hlavně pokecat atd. ale je jasný, že psp na srázku bude výhodou... Tak co ten nějakej termín?? Ja budu na nervy bez psp:D.. Termín klidně nahned. Je mi to uplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Ja budu na nervy bez psp:D.. Termín klidně nahned. Je mi to uplně jedno. OK. Tak co třeba příští sobota? tj. 18.7?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 A kdyžtak ti psp na chvilku pujčím :psp: Ale víš co se říká... PSP a ženu nikomu nepůjčíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Tak jo. Klidne. Cas mít budu. Akorát se ráno stavim ve futuru v jrc jestli uz to psp bude OK. Vodnes sem ho tam minulou sobotu a rikali, abych to zkusil za 14 dni, ze uz by to mohlo bejt tak by byla pecka kdyby to takhle vyslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mno tak to by bylo fajn... A ještě teda místo... Preferuju sůezinu někde, kde si můžu zapálit a taky si dát pivko... A jinak mi to je fuk... Snad se do tý doby ještě někdo přidá... Přeci nás není v HK tak málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Tak to je vcelku kdekoliv:D. Psp měl jeste muj bratranec, dokud nerozflakal diplay a dohromady to uz asi nedá, je to strasnej lůza:D a pak sem znal jeste nejakyho kluka co mi napoprvý flashoval psp, ale toho uz sem neviděl asi 1000let, Jinak je to tady co se psp tejka bída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 mno uvidíme... Já sem tam zapřím s pinglem z Rodea, když má klid :) Ale jinak jak řikáš... bída. Něco vymyslíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 cau kde to bude?Jsem ze Rtyně v Podkrkonoší...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mno bude to v Hradci... Místo zatím není určeno... A bude to předběžně příští sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 cau kde to bude?Jsem ze Rtyně v Podkrkonoší...:) Hej, tak to znáš určitě Kláru Misárovou, Pína Slavíčka, Boubase a tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 jj znam vsechny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 jj znam vsechny:D Všichni maj propařený moje psp, tak je pozdravuj a jeste Petra Fiseru a hlavně přijeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 petr fisera je brachuv kamarad.neznas i me Vojta Bauer?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Asi ne. Ja je znam všechny ze školy. To je strašnej:offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 tys chodil do rtyně do skoly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 tys chodil do rtyně do skoly? Ne, voni všichni chodili nebo choděj na hotelovku v Teplicích nad Metují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.