Vojtisek Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 nj ja vim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Zdárec, paráda, jsem kousek od HK a o sraz bych zájem určo měl. Bohužel, teď v so 18.7. nemůžu. O týden později 25.7. by to mělo být oki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Zdárec, paráda, jsem kousek od HK a o sraz bych zájem určo měl. Bohužel, teď v so 18.7. nemůžu. O týden později 25.7. by to mělo být oki. Mno super... Pokud se ta první slezina povede, tak určo bude další... ale pokud moc lidí nepřislíbí účast... Tak to přesunem na další sobotu... A uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Jinak by bylo ještě fajn, se domluvit co za hry budeme popřípadě hrát... Já osobně se vzdávám všech sportovních her... jako je FIFA a NHL apod... To neumím a ani umět nechci... Osobně preferuju RESISTANCE, TEKKENA... Jinak vezmu notebook a na něm mám cca přes 50GB her... takže kdyby někdo nějakou chtěl, rád nahraju :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Jinak by bylo ještě fajn, se domluvit co za hry budeme popřípadě hrát... Já osobně se vzdávám všech sportovních her... jako je FIFA a NHL apod... To neumím a ani umět nechci... Osobně preferuju RESISTANCE, TEKKENA... Jinak vezmu notebook a na něm mám cca přes 50GB her... takže kdyby někdo nějakou chtěl, rád nahraju :bash: Ze sportů sem ochotnej hrát akorát virtual tenis, jinak takový jako tekken už mi přijde strašně vohraný a stereotypni. Nejspíš taky vezmu notebook, stejnak ho nosim všude tak už neco za hry vyberem a já přinejhoršim budu hrat jen na notebooku.. Neeee:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Já myslím, že to nebude tak tragický.... Něco vymyslíme... Her mám spousty... A něco se dá hrát :psp: Třeba uspořádáme i nějakej turnájek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Chtěl bych se vás bando teda zeptat, domluvíme se teda blíž na nějakým termínu a místě??? Nechci aby tenhle topic jen tak vyprchal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Tak někdo něco navrhněte. Mě je to vcelku jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Co teda ta sobota? Teda datum: 25.7.2009 A místo podle počtu lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Co teda ta sobota? Teda datum: 25.7.2009 A místo podle počtu lidí... Klidně viť, třeba tak kolem druhy, nebo jak by se to hodilo ostatním a místo si myslim někde u nádraží, páč z hk sme jenom my dva..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 To je fakt... Něco v okolí nádra... To je rozumný... Ale zase ono tam toho moc nejni... Uvidíme... A nemyslím si, že jsme v HK jen dva co jsou tady na fóru... Páč to byla fakt bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 To je fakt... Něco v okolí nádra... To je rozumný... Ale zase ono tam toho moc nejni... Uvidíme... A nemyslím si, že jsme v HK jen dva co jsou tady na fóru... Páč to byla fakt bída... když se podíváš na mapu majitelů tak tady taky skoro nikdo neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 hoď mi pls link na mapu majitelů.. mrknu na ni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 hoď mi pls link na mapu majitelů.. mrknu na ni... http://console-forum.net/showthread.php?t=40477&highlight=Hradec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Ahoj, tak jak to s případným srazem vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Ahoj, tak jak to s případným srazem vypada? Vypadá to na tu sobotu 25.7. Vsechno je napsaný tady. Ty ses primo z HK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Sem taky z HK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Vypadá to na tu sobotu 25.7. Vsechno je napsaný tady. Ty ses primo z HK?? Jj, do HK mám pár metrů ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Tak hlavně aby sme se všichni sešli. Nebyl ste někdo v uterý na nábřeží v nějaký hospodě s psp??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 :psp:Nové Město nad Metují mobilní jsem tak by asi i nebyl problém v pohodě dojet;-) Jsem pro každou špatnost:cheesygrin::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 sem z HK ale nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 HELE co treba do kavarny s WIFI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Jo to není problem, wi-fi je třeba ve čtyřlístku... Ale zase nevím mno... ja si stejne nic přes infrastructure nezahraju páč mám cfw. A hlavně čtyřlístek je kousek od nádraží pro přespolní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Tak hlavně aby sme se všichni sešli. Nebyl ste někdo v uterý na nábřeží v nějaký hospodě s psp??:D V úterý?? V kolik a kde? Ale v práci jsem tak cca do pěti.. dej mi vedět... a můžem zajít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 ehm ty woe mne neni ani 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.