LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Já se tam asi taky možná objevim. Uvidim jak to budu stíhat. Bezva, stíhej a objev se. Ještě nějaké poznávací znamení? PSP v ruce, nastole? Kam pujdeme, nahoru do pivnice, nebo dolu? Dole se mi to libi vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jj to psp v ruce nebo na stole je good nápad... Ale já nevím jak to budu stíhat... snad to v práci ještě všechno pořeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jj to psp v ruce nebo na stole je good nápad... Ale já nevím jak to budu stíhat... snad to v práci ještě všechno pořeším. Určitě pořeš ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Určitě pořeš ;-). mno zatim to vypadá bledě... ale snad to stihnu, jen vim, že to nebude na beton v pět ale lehce po... pokud vubec...:blink:A nejhorší je, že mám na houno psp mám těď psp 3000 a to mě právě sere... prostě porod... Svoje jsem půjčil kámošoj co si chtěl zahrát nějakou jinou hru než jeho origo FIFU :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 A nejhorší je, že mám na houno psp mám těď psp 3000 a to mě právě sere... prostě porod... Svoje jsem půjčil kámošoj co si chtěl zahrát nějakou jinou hru než jeho origo FIFU :bash: No vidiš, já psp pořád nemám, v JRC mi řekli, že snad možná přijde dneska a že si mám ve čtrtek zavolat..:roll::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 No vidiš, já psp pořád nemám, v JRC mi řekli, že snad možná přijde dneska a že si mám ve čtrtek zavolat..:roll::cry: Mno tý vole... to jsou kurvy... srát na ně... Ale dorazím... Takže asi pujdem dolů, ne? Bude tam určitě menší teplo než nahoře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Mno tý vole... to jsou kurvy... srát na ně... Ale dorazím... Takže asi pujdem dolů, ne? Bude tam určitě menší teplo než nahoře... Super, dole s PSP ;-). Budu tam tak na patou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 já uvidím... ale na pátou to asi nestíhám... ale dorazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 já uvidím... ale na pátou to asi nestíhám... ale dorazím... Oki, počkám, s PSP se zabavím velmi snadno ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 mám vzít i noťasa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 mám vzít i noťasa? Myslim, ze notas muzeme nechat na priste. Dal bych pivo a pokecal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 OK... nechám ho doma... co si mám hodit do psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 OK... nechám ho doma... co si mám hodit do psp? Hmm, na multiplayer to chtelo domluvit driv. Pokecame ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Tak ok... du dřít ať to stihnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Tak ok... du dřít ať to stihnu... Moc jsi nestíhal. Čekal jsem do 18:15 :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Ty jo... stalo to za pytel... V šest jsem vypadl z rachoty... Proste na prd... A kdyz jsem dorazil, nikdo tam nebyl tak jsem si dal aspoň tupláka... mno... a co ve čtvrtek... to mám volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Jo, to už bych moh mít i ten můj stroj s neflashnutelnou deskou a fw 5.50.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Jo, to už bych moh mít i ten můj stroj s neflashnutelnou deskou a fw 5.50.. kdyby jsi me fw 5.03 tak by to šlo... teď jsem to dělal kámošoj na psp 3000 A už paří Silent hilla co má na flešce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 prave, ale ja si myslim, ze tam daj 5.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 honzar:jsem ze Rtyně v Podkrkonoší:-),kdy bude ten sraz,a tys to dal na reklamaci,a bojis se ze tam bude 5.50?Neboj jestlis tam nemel nahranej gen-a nebo enabler,tak nebudou aktualizovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Ty jo... stalo to za pytel... V šest jsem vypadl z rachoty... Proste na prd... A kdyz jsem dorazil, nikdo tam nebyl tak jsem si dal aspoň tupláka... mno... a co ve čtvrtek... to mám volno... Teď budu mít čas až v druhé půlce srpna :-(. Ozvu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdarec, jak sraz v HK. Zkusíme se ještě slézt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Sraz v HK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Sry lidi, byl jsem teď delší donu mimo... A hlavně jsem pořídíl PSP Go... tak nevim nevim, jestli jsem ještě v obligu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
llcoolj Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 cau ja jsem z Jaroměře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.