llcoolj Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jsem se tady ocitl spíš nahodou než účelově. Mám PSP 2004 zamrzlé na OFW 5.50. Hledám nějakého profíka co v tom umí plavat ........ pokud se to dá dát dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 pokud je nové tak nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
llcoolj Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 to vnm je to PSP 2003 puvodne na tom byl CFW 5.033 - M33 myslím přišlo pár chytrych hlav a ted tam je 5.50 nelze spustit recovery menu nic, hudbu a filmy jsem ani nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak ti to musí někdo flashnout přes pandorku... tady máš mapu flasherů ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
llcoolj Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Ty lidi jsou ověřenouz záležitostí když tam jsou ůdaje zadány třeba vloni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ne musíš jim napsat a zjistit si to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
llcoolj Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak napsano 6 kontaktu pres icq nevím moc tomu nevěřím. kde se da jinde hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 omg co dáš za to když někomu napíšeš? a jinak o ničem jinym nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
llcoolj Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo napsal jsem všem okolo hradce ..... ja se uz do toho psp hrabat nebudu to ho radsi roslapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.