x-t-rAy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Jaké pozadí jste si nastavili v Dashboardu? Moje pozadí Hellgate :love: Je to opravdu nádhera,krásně v tom DB vypadá :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Tohle je taky nádhera a dobře s ní DB vypadá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny12 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 a jak přesně si tam davate také obrázky které chcete třeba pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Dáš si ho na flashku,paxi na něho najeď v xboxu a zmáčkneš Y :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny12 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 jo jasan, že mě to nenapadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Já používám Mass Effect Citadel Premium Theme http://i41.tinypic.com/21awemp.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Tohle funguje v NXE?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Já používám Perfect Dark E3 Premium Theme který bylo během E3 zadara :) Za prachy bych ho nebral, ale takhle proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 a neuploadls by ho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Netuším jak bych to udělal - mám ho jen v xboxu, ten nemám propojený s počítačem, ani paměťovku nebo tak nevlastním, na flashku to nedám, takže bohužel asi ne. Ale pokud mi dáš jednoduchý návod bez nějakých úprav a nákladů tak klidně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Já používám left 4 dead. http://www.youtube.com/watch?v=tbEbiddP_PI Jinak na uploadnutí témat musíš propojit paměťovku nebo hdd s pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Nevíte někdo, zda se dá zbavit toho šedivýho kola pod nabídkou v NXE(Jako Home a tam je Play Game atd. a u toho ten stříbrnej oblouk...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 prosim vas lidi nedokazal by nekdo sehnat ten Mass effect ?? Nebo naky jiny temata ?? Ale ten mass effect je fakt vostrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Nevíte někdo, zda se dá zbavit toho šedivýho kola pod nabídkou v NXE(Jako Home a tam je Play Game atd. a u toho ten stříbrnej oblouk...) Taky až mě to zajímalo....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Od včerejška používám Call of Duty: World at War Zombie Swamp Premium Theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Od včerejška používám Call of Duty: World at War Zombie Swamp Premium Theme Tohle téma je fakt pěkný :thumbup: Bylo zadarmno nebo za pts? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Za 240 pts ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 jo taky by me zajmalo jak dat pryc ten hnusnej sedivej oblouk pod nabidkou a nebo zmenit aspon jeho barvu nebo barvu nabidky protoze tam dam treba naky fakt pekny pozadi a ten oblouk ho pulku zabere a nebo to barevne nesedi a uplne se to zku*vy a je to potom hnusny. jo jo na to bylo lepsi to stary menu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FistHUSTLA Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 tak na jednom boxu mam tohle :bash: a na druhym tohle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 safra fiste, nedokázal bys sehnat ten první obrázek v vysokym rozlišení 1080p? to by se mi pak moc líbilo, a asi bych se po tobě opičil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Do nedávna jsem mněl téma coca cola,ale teď mám wallpaper: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Používám NIGHT, ale asi si to v blízké době změním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FistHUSTLA Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 safra fiste, nedokázal bys sehnat ten první obrázek v vysokym rozlišení 1080p? to by se mi pak moc líbilo, a asi bych se po tobě opičil:-) jj urcite tady je http://tapetky.com/displayimage.php?album=1541&pos=25 klikni na obrazek a bude ve vetsim rozliseni8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.