Need4s Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Prosim muzete mi pomoc???? Chci si koupit tuto kartu: http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-8gb-game-sony-psp-d107753.htm Myslíte, že mi pojedou ISO a pojede v PSP, protoze v jednoum obchode rikali, že to nepujde. Myslíte, že bude FAKE nebo NOFAKE. Predem dik.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Ano, půjde do PSP a půjde hrát iso hry. Karta bude nofake, jelikož je to sandisk a ty jsou většinou spolehlivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Tudle kartu měl kamoš a nemohl si na ni stěžovat , akorát ji neměl do psp ale do PS1 :D Ale nevidím důvod , proč by nejela v PSP... a Fake a NOfake , podle mě no fake , když je to sandisk EDIT : Sakra pozdě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Pojede,neboj se!!! už jenom od názvu vím že to půjde ;) sandisk je nej značka karet,taže se ničeho nebo a di do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Super dik moc, dneska jsem si ji objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Jeste otázka??? Pojede mi MS SDHC 8GB, nechci ji ale kamos ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Super dik moc, dneska jsem si ji objednal. Používá se thanks xD Jinak já měl tuhle tu 4gb červenou a byl jsem s ní fakt spokojenej, budeš taky;) Tkže asi LOCK Jeste otázka???Pojede mi MS SDHC 8GB, nechci ji ale kamos ano. Musíš mít ten photofast, ale ta je myslím jen na MicroSD na MS není. MS kartu do PSP nedáš. Edit sry tak tahle půjde .... http://www.datapoint.cz/team-micro-memory-stick-pro-duo-8gbmicro-sdhc-adapter-ms-m2-duo/ce8g71xxxxx/dp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Need4s
Prosim muzete mi pomoc????
Chci si koupit tuto kartu:
Myslíte, že mi pojedou ISO a pojede v PSP, protoze v jednoum obchode rikali, že to nepujde.
Myslíte, že bude FAKE nebo NOFAKE.
Predem dik.:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts