kalexar Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Tak se nám nový díl battlefieldu oběvil na xbox live. Jen se mi ale za 3 mapy nechce davat 20 dollaru :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=46726 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 zdravim ... uvazuju o koupi battlefieldu 1943.. stahnul sem si trial s tim ze bych to rad vyzkousel ... ale trial mi hazi ... connecting ... a potom failed connection to EA server (bo tak nejak..) tak se chci zeptat bude mi to delat i u plny nebo ne ?? diky:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 servery jsou teď přeplněný, takže nejspíš dávaj přednost full verzím :) 1943 hraju už od 8. a tohle mi to napsalo jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 ok diky myslel sem si to... tak si jdu sehnat MS points na battlefielda :) EDIT: sem si rikal kdo si me to pridava na live... si to byl ty aha :D ... az budu mit B1943 tak si te pridam a nekdy dame hru :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonx Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ja mam taky bf1943 Gamertag-Hashcz btw maj ted hodne velky problemy s mrznutim xboxu pri hrani bf1943 zpusobeny tema jejich problemama s serverama takze doporucuju pockat dokud to neprestane me uz zmrznul xbox 7 krat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodweiser Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Zdravim, momentalne parim tuhle vybornou hru. Zalozil jsem tento thread, aby jste sem psali nicky a mohli se sejit v teto vyborne hre. Pridejte si me do pratel-Bloodweiser2600 Cekam na dalsi cleny squadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 já hraju, dokonce prave ted, nick v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Chci se zeptat zda když stáhnu demo battlu tak jesli pujde hrát ikdyž mám ban , tak že ho stáhnu a dám na hdd?Jesli někdo máte funkční link nebráním se :) , dám za něj crds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Když máš ban, tak z Live si demo rozhodně nestáhneš. ... Jestli by to šlo stáhnou třeba z CZ share (kdyby to tam třeba někdo uploadnul) a potom nějak speciálně vypálit (na foru je topic ohledně vypalování demíček), tak to je věc druhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 když máš ban tak ti je battlefield 1943 k ničemu ... je pouze online přes xlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Aha, tak to jsem ani netušil. Tak tím pádem to je vůbec jasný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 no myslím že ně něco jako non - steam.. byl tu někde topic tak jsem se ptal jenom projistotku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ono BF si ani nestáhneš když nemáš gold, natož ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 no myslím že ně něco jako non - steam.. byl tu někde topic tak jsem se ptal jenom projistotku xD jo jenže to takzavané nonsteam se dá použít jedine u her co maj možnost hraní přes LAN ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.