sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak zatím to vypadá tak, že hra se po výměně souborů s italskými titulky za CZ v dashboardu ukáže, ale po spuštění je vidět jenom černá obrazovka a celý XBOX zatuhne. Zkusím na to mrknout podrobněji až se mi dostane pod ruce ten Dragon Age Origins Toolset :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak zatím to vypadá tak, že hra se po výměně souborů s italskými titulky za CZ v dashboardu ukáže, ale po spuštění je vidět jenom černá obrazovka a celý XBOX zatuhne. Zkusím na to mrknout podrobněji až se mi dostane pod ruce ten Dragon Age Origins Toolset :) A přímo výměna anglických titulků ? Jen teorie :bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 delete me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 A přímo výměna anglických titulků ? ..ne:) kdyz to nejde misto italstiny tak to nepude ani misto aj, a proc nemit cz+aj?.. Jen teorie :bash::cheesygrin: @sid drz se toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 U releasu bylo napsano že je to jen english žadna talianstina neni v nfo tak si myslím že to jsou jen zbytečné soubory a zkusit to z angličtinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Osud mi hazi klacky pod nohy :D Sehnal jsem toolkit, ale pro jeho nainstalovani musim mit nainstalovany DAO na PC :D Takže budu stahovat to abych na to mohl mrknout :) Dám vědět o dalších pokrocích :) Edit: Není snažší způsob jak to zjistit, než nastavit v dashboardu všechna regionální nastavení na Italy a uvidíte, jestli hra po spuštění bude italsky. Držte pěsti ať na něco příjdu, v nejhorším můžeme udělat tým, co bude ručně přepisovat texty, ale varuju vás, je jich cca 6MB. A třeba to časem dotáhneme do cíle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Osud mi hazi klacky pod nohy :D Sehnal jsem toolkit, ale pro jeho nainstalovani musim mit nainstalovany DAO na PC :D Takže budu stahovat to abych na to mohl mrknout :) Dám vědět o dalších pokrocích :)Edit: Není snažší způsob jak to zjistit, než nastavit v dashboardu všechna regionální nastavení na Italy a uvidíte, jestli hra po spuštění bude italsky. Držte pěsti ať na něco příjdu, v nejhorším můžeme udělat tým, co bude ručně přepisovat texty, ale varuju vás, je jich cca 6MB. A třeba to časem dotáhneme do cíle :) Mohl bys někde uploadnout ten tookit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Toolkit ke stažení zde: http://czshare.com/1006061/_MNw/DragonAgeToolset1.00Setup.exe Klidně jej reupněte i jinam! Edit: Na vědomost se dává, že sháním někoho, kdo má DAO i s toolsetem a aspoň 4GB RAM. Potřebuju něco otestovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ja DAO stahuju ale bude to trvat dlouho minimalne 2 dny stahuju to z rapidschare a ještě ktomu stahuju něco co potřebuju k praci takže rapid stahuje prumněrne 30kb/s vnoci rychleji takže kdyby se někdo našel kdo ma DAO , toolset a ty 4GB Ram tak napište at to nemusím stahovat dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ja mam jenom 2gb :( A na co side potřebuješ nekoho z 4gb ramkami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jo to nevím ale taky by mně to zajmalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jde o to, že v toolsetu jsem zatím bez problému otevřel soubory s texty z PC verze, porovnal jsem verzi z PC se stejným souborem z XBOX verze, ale na XBOXu je obsah souboru úplně jinej... A při pokusu o otevření dalšího souboru z xbox verze mi toolkit spadne s hláškou "OUT OF MEMORY". Zkoušel sem zvětšovat stránkovací soubor ve windows na 6gb ale nic se nezměnilo :( Mám 2Gb fyzické paměti,ale kdyby to nědko zkusil s 4Gb, možná bych přemýšlel o upgradu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Tak otevři jen xbox soubor koukni se co potřebuješ a zapamatuj a pak zapni pc soubor ? Ja vím asi blbost :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Tak jo jak budeš mit čas někam ty soubory upni nejlip czschare ja mezitím budu stahovat DAO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Samozřejmě, že zkouším otevírat jenom jeden soubor zároveň :) Ale zatím je to podivný, soubor z PC verze obsahuje tabulku, ve které je jeden sloupec integer - ID a druhej string - přeložený text. Ale v xboxové verzi jsou v tom samém souboru 3 tabulky, každá má 2 sloupce a oba dva obsahují číslo. Potřebuju teda otevřit druhý soubor z xbox verze, abych věděl, jestli tam jsou nějaký texty, jestli ne, tak jsme asi v loji :( Ty soubory za chvilku upnu, díky za pomoc Pitbullovi i ostatním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Není zaco vždycky rad pomužu :) a vždycky mně zajmalo jestli je pravda jak řikaj že hru přeložit do cz na xko je strašně naročny a finančně drahy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Toolkit ke stažení zde: http://czshare.com/1006061/_MNw/DragonAgeToolset1.00Setup.exe Klidně jej reupněte i jinam! Edit: Na vědomost se dává, že sháním někoho, kdo má DAO i s toolsetem a aspoň 4GB RAM. Potřebuju něco otestovat :) Mam k dispozici celkem dobrej stroj , jestly jeste potrebujes neco testnout napis... mam dao a toolkit stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 No v případě Dragon Age Origins by EA stál překlad dost málo, cca den práce pár lidí... Pokud samozřejmě nepočítám náklady na lisování DVD a podobně. Problém je v tom, že narozdíl od např. u Fable 2, které mohou hrát i děti, je Dragon Age Origins hrou 18+. A když si manager z EA spočítá počet prodaných XBOXů v ČR dejme tomu za poslední tři roky, od toho odečte počet konzolí, které patří hráčům pod 18 let (určitě dělají nějaké průzkumy, popřípadě stačí, když si lidi originálku zaregistrují), číslo vydělí dvěma (myslím, že dobrá polovina lidí určitě stahuje hry), tak zjistí, že by se jim to nijak zvlášť nevyplatilo. A proto tu máme XBOX verzi jenom ENG, i když komplet hra očividně přeložená je už z výroby. Alert03: Stáhni teda prosím ten toolkit, cca v 5 odpoledne ti sem hodím link na soubor, který mi prosím zkus otevřít v tom toolkitu. Link na soubor, který potřebuju zkusit otevřít: http://www.headoff.cz/Documents/singleplayer_en-us.tlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Maš pravdu side ale zas kdyby byli chytry tak si daj ravnici : stej polovina malo kdo umí tak dobře eng aby chrál tak hardcore příběhoví rpg v eng takže stej polovini si to koupí ještě mín lidí :) tak bych řek že sou i trochu proti sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouzeftw Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 pitbull: ja si myslim ze tech par kusu ktere by u nas prodali je nezajima :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Stahuji... Do pulhodinky to testnu a napisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Stahuji... Do pulhodinky to testnu a napisu... Tak bohuzel i 8GB RAM to pise OUT OF MEMORY.... myslim ze to neni problem operacni pameti ale virtualni... jeste se na to zkusim podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Virtualni sem prideloval dost, ale vyhučí to fakt pokaždý na tom out of memory :( Děkuju mockrát za pomoc, bohužel to vypadá, že tímto pokusy o CZ verzi skončily :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Virtualni sem prideloval dost, ale vyhučí to fakt pokaždý na tom out of memory :( Děkuju mockrát za pomoc, bohužel to vypadá, že tímto pokusy o CZ verzi skončily :( Tak jsem se v tom trosku ripal a jestly dobre chapu log tak na otevreni toho souboru je potreba neuveritelnych 10,43GB pameti.... Tak by to jeste mohl zkusit nejaky nadsenec... Nebo to zkusim ja, jak budu delat dalsi PC s DDR3 (nachvili bych je strcil do sveho PC) , bylo by to tak do pulky pristiho tydne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Zkusit to muzeme... Poptam se v praci, jestli na nejakym serveru nemame 16GB ram a jestli me k nemu nepustej :) Edit: Bohužel, v práci všechny servery s víc než 4GB RAM jedou na Unixu :( Takže na tebe spoléháme, Alerte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.