Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age: Origins

BioToXx_

Recommended Posts

Tak zatím to vypadá tak, že hra se po výměně souborů s italskými titulky za CZ v dashboardu ukáže, ale po spuštění je vidět jenom černá obrazovka a celý XBOX zatuhne. Zkusím na to mrknout podrobněji až se mi dostane pod ruce ten Dragon Age Origins Toolset :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak zatím to vypadá tak, že hra se po výměně souborů s italskými titulky za CZ v dashboardu ukáže, ale po spuštění je vidět jenom černá obrazovka a celý XBOX zatuhne. Zkusím na to mrknout podrobněji až se mi dostane pod ruce ten Dragon Age Origins Toolset :)

A přímo výměna anglických titulků ? Jen teorie :bash::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Osud mi hazi klacky pod nohy :D Sehnal jsem toolkit, ale pro jeho nainstalovani musim mit nainstalovany DAO na PC :D Takže budu stahovat to abych na to mohl mrknout :) Dám vědět o dalších pokrocích :)

Edit: Není snažší způsob jak to zjistit, než nastavit v dashboardu všechna regionální nastavení na Italy a uvidíte, jestli hra po spuštění bude italsky. Držte pěsti ať na něco příjdu, v nejhorším můžeme udělat tým, co bude ručně přepisovat texty, ale varuju vás, je jich cca 6MB. A třeba to časem dotáhneme do cíle :)

Odkaz ke komentáři

Osud mi hazi klacky pod nohy :D Sehnal jsem toolkit, ale pro jeho nainstalovani musim mit nainstalovany DAO na PC :D Takže budu stahovat to abych na to mohl mrknout :) Dám vědět o dalších pokrocích :)

Edit: Není snažší způsob jak to zjistit, než nastavit v dashboardu všechna regionální nastavení na Italy a uvidíte, jestli hra po spuštění bude italsky. Držte pěsti ať na něco příjdu, v nejhorším můžeme udělat tým, co bude ručně přepisovat texty, ale varuju vás, je jich cca 6MB. A třeba to časem dotáhneme do cíle :)

Mohl bys někde uploadnout ten tookit ?
Odkaz ke komentáři

Ja DAO stahuju ale bude to trvat dlouho minimalne 2 dny stahuju to z rapidschare a ještě ktomu stahuju něco co potřebuju k praci takže rapid stahuje prumněrne 30kb/s vnoci rychleji takže kdyby se někdo našel kdo ma DAO , toolset a ty 4GB Ram tak napište at to nemusím stahovat dik

Odkaz ke komentáři

Jde o to, že v toolsetu jsem zatím bez problému otevřel soubory s texty z PC verze, porovnal jsem verzi z PC se stejným souborem z XBOX verze, ale na XBOXu je obsah souboru úplně jinej... A při pokusu o otevření dalšího souboru z xbox verze mi toolkit spadne s hláškou "OUT OF MEMORY". Zkoušel sem zvětšovat stránkovací soubor ve windows na 6gb ale nic se nezměnilo :( Mám 2Gb fyzické paměti,ale kdyby to nědko zkusil s 4Gb, možná bych přemýšlel o upgradu :)

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, že zkouším otevírat jenom jeden soubor zároveň :) Ale zatím je to podivný, soubor z PC verze obsahuje tabulku, ve které je jeden sloupec integer - ID a druhej string - přeložený text. Ale v xboxové verzi jsou v tom samém souboru 3 tabulky, každá má 2 sloupce a oba dva obsahují číslo. Potřebuju teda otevřit druhý soubor z xbox verze, abych věděl, jestli tam jsou nějaký texty, jestli ne, tak jsme asi v loji :( Ty soubory za chvilku upnu, díky za pomoc Pitbullovi i ostatním!

Odkaz ke komentáři

Toolkit ke stažení zde:

http://czshare.com/1006061/_MNw/DragonAgeToolset1.00Setup.exe

Klidně jej reupněte i jinam!

Edit: Na vědomost se dává, že sháním někoho, kdo má DAO i s toolsetem a aspoň 4GB RAM. Potřebuju něco otestovat :)

Mam k dispozici celkem dobrej stroj , jestly jeste potrebujes neco testnout napis... mam dao a toolkit stahnu

Odkaz ke komentáři

No v případě Dragon Age Origins by EA stál překlad dost málo, cca den práce pár lidí... Pokud samozřejmě nepočítám náklady na lisování DVD a podobně. Problém je v tom, že narozdíl od např. u Fable 2, které mohou hrát i děti, je Dragon Age Origins hrou 18+. A když si manager z EA spočítá počet prodaných XBOXů v ČR dejme tomu za poslední tři roky, od toho odečte počet konzolí, které patří hráčům pod 18 let (určitě dělají nějaké průzkumy, popřípadě stačí, když si lidi originálku zaregistrují), číslo vydělí dvěma (myslím, že dobrá polovina lidí určitě stahuje hry), tak zjistí, že by se jim to nijak zvlášť nevyplatilo. A proto tu máme XBOX verzi jenom ENG, i když komplet hra očividně přeložená je už z výroby.

Alert03: Stáhni teda prosím ten toolkit, cca v 5 odpoledne ti sem hodím link na soubor, který mi prosím zkus otevřít v tom toolkitu.

Link na soubor, který potřebuju zkusit otevřít:

http://www.headoff.cz/Documents/singleplayer_en-us.tlk

Odkaz ke komentáři

Maš pravdu side ale zas kdyby byli chytry tak si daj ravnici : stej polovina malo kdo umí tak dobře eng aby chrál tak hardcore příběhoví rpg v eng takže stej polovini si to koupí ještě mín lidí :) tak bych řek že sou i trochu proti sobě

Odkaz ke komentáři

Virtualni sem prideloval dost, ale vyhučí to fakt pokaždý na tom out of memory :( Děkuju mockrát za pomoc, bohužel to vypadá, že tímto pokusy o CZ verzi skončily :(

Tak jsem se v tom trosku ripal a jestly dobre chapu log tak na otevreni toho souboru je potreba neuveritelnych 10,43GB pameti.... Tak by to jeste mohl zkusit nejaky nadsenec... Nebo to zkusim ja, jak budu delat dalsi PC s DDR3 (nachvili bych je strcil do sveho PC) , bylo by to tak do pulky pristiho tydne...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu