hustokozlik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jeste pro pripadne dalsi zajemce http://dragonage.wikia.com/wiki/Backpack tady je seznam kupcu co prodavaji bagly takze vyreseno, diky a lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Mám dotaz .. za maga v Q Final battle jsem u toho hradu jak vykosime těch par blbcu co napadaj redcliff a tam se mi to prostě seklo .. mužu všude .. kam chci ale tam nikdo nepřide guardi semnou nemluví .. NIC prostě BUG nevi někdo co stim ? .. a odpovědi stylu nahraj save nebo tak .. to ani nepište když mam všechny bud daleko strašně nebo už potom .. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Bohužel ti nejspíš nic jiného nezbývá hehe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 supr to sem chtěl slyšet no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.