tedysek Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 čau chci se zeptat kamos si davl do psp cestinu a asi neco udelal ve flashy ale to nevim jiste proste recovery menu jede ale normal menu nejde??je to brick?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 semibrick - sekce PSP/Tutoriály/Recovery flasher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 ok díky Teku... a jeste pres pandoru to jde spravit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 S největší pravděpodobností SEMI-BRICK, zkus zaptnou PSP bez baterky jenom zapojený v elektřině, jinak návod na opravu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009030003 //EDIT: Pozdě, ještě jsem hledal ten návod :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 jistě... ale proč to zbytečně dělat přes Pandoru, když to jde za 5 minut přes recovery flasher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 ok diky....tak ja mam pandoru doma jen ji tam strcim a aspon nebude muset kamos nic stahovat:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 tak jsem mu to skousel pres pandoru a nenacetlo to pandora menu proste nic a pandora jede skousel jsem to na svem psp nevite co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 tak jsem mu to skousel pres pandoru a nenacetlo to pandora menu proste nic a pandora jede skousel jsem to na svem psp nevite co stim? Nemá náhodou PSP s TA-88v3 nebo výš ? Pokud jo, tak jedině jít na reklamaci a říct, že se PSP seklo při updatu Jinak jestli je tam TA-88v2 nebo níž, Pandora by měla normálně fungovat, dáváš tam nejdřív MMS a až potom PB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 psp uz mel flashli :-D a nejsem blbej nejdriv davam kartu a pak pandoru flash uz jsem delal aspon 50krat tak vim jak na to ...kdyz sem ji tam dal a podrze L tak chvilku blikala ta kontrolka karty ale pak zase vypla a nekdy rychle blikla ta kontrolka pod kontrolkou karty a psp se vyplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 asi blbě udělaná MMS... když už to umíš, tak jak to, že nepoznáš Semibrick ??? :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ja jsem zatim jen flashoval brick se jeste nikomu nestal okolo me ale na mem psp a na ostatnich to jede v poho ...tak asi nic:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 tak proc neskusit ten program kterej ti doporucil tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau chci se zeptat kamos si davl do psp cestinu a asi neco udelal ve flashy ale to nevim jiste proste recovery menu jede ale normal menu nejde??je to brick??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts