tedysek Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 dal jsem si do psp pluigin ultimate vsh menu a co to znamena speed up ms----to jako rychleji nacte z karty nebo co??diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 jj, sice nevim jak, ale podle prekladu je to talk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 zřejmě využívá fatms modu od Daxe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 u keĎ je tento topic založený tak mám s týmto jeden problém keď si aktivujem plugin Ultimate VSHmenu tak mi zas nejde plugin PSPconsole neviete ako na to?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 co je zac ten pspconsole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 PSP console Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Nektere pluginy spolu proste byt nemohou, mlati se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
dal jsem si do psp pluigin ultimate vsh menu a co to znamena speed up ms----to jako rychleji nacte z karty nebo co??diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts