Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kde sehnat PA na Rapidshare.com ?

Václav Nečesal

Recommended Posts

Zdravím. Potřeboval bych Premium Account na Rapidshare, stačil by mi na měsíc / 30 dní.

Vím, že se dá sehnat přes předplacenky.cz, PayPal nebo tady na fóru, ale hledám nějakou možnost, při které se neplatí přes poštu na účet (složenka,..).

Ideální by byla třeba platba přes SMS. Znám www.rapidzasms.cz, ale na netu ho nehodnotí moc dobře.

Znáte nějakou další možnost ?

Za dobrý nápad thanks ! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsi socka a nemuzes zaplatit 2 kila na ucet/PayPal, tak si musis vystacit jen s rapidzasms.cz - ktere spatne nejsou, sam jsem ho parkrat pouzil.. Je to rozhodne lepsi nez megarapid.eu kde musis cekat frontu..

Jeste muzes zkusit rapidspool, jestli jeste funguje - ale ten zase ja nehodnotim kladne.

Odkaz ke komentáři

Pokud jsi socka a nemuzes zaplatit 2 kila na ucet/PayPal, tak si musis vystacit jen s rapidzasms.cz - ktere spatne nejsou, sam jsem ho parkrat pouzil.. Je to rozhodne lepsi nez megarapid.eu kde musis cekat frontu..

Jeste muzes zkusit rapidspool, jestli jeste funguje - ale ten zase ja nehodnotim kladne.

1)Nemusíš mi hned říkat "socka", každej není tak chytrej a bohatej jako ty

2)Nemám kreditku tak si asi těžko založím PayPal ..

Odkaz ke komentáři

Mit 2 kila, tak jsem bohatej? Dnes uz ma kazdy kapesny minimalne 2 kila.. A pracujici snad 2 kila ma normalne.. Takze pokud nebydlis pod mostem nebo pokud nejsi socka, tak neni problem si to koupit - vice jiz rekl Zinglbee..

Ze kazdej neni tak inteligentni a krasny jako ja, vim :)

Odkaz ke komentáři

za SMS můžeš nově i zde http://sms.shareshop.cz/cenik , ale je to celkem k ničemu

jinak účet ti mohu prodat viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=59131

stačí dojít na pobočku KB nebo jiné banky a vložim mi peníze na účet...

Odkaz ke komentáři

Anonymous_: Na všech, teda skoro všech, benzínových kartách se dá zakoupit karta, která ma určitý internetový vklad, který následně využiješ například na placení paypalu, mmorpg her atd.

Cena je dobrá, za 300 kč dostaneš 300kč.

Co to je benzinova karta?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu