Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Rozhodl jsem se vam tady popsat muj prubeh reklamace meho notebooku pavillion, protoze si snad ze me delaji srandu :D 1, U notebooku mi najednou zacal preskakovat/vibrovat obraz. Casem se to zhorsovalo. Take jsem si vsiml toho ze mi prestala fungovat digitalni televize kterou jsem mel v pocitacu (po 10 sec. vysilani se zasekl obraz i pri dobrem signalu TV). Tak jsem 30.6. sel na reklamaci a popsal jim problemy a notebook mi do reklamace vzali. 2, 10.7. mi prijde SMSka ze si pro nej 13.7. mam jit ze je hotovej. Podivam se na internet na to co s tim delali a s desem zjistim ze tenhle problem vyresili vymenonou HDD. Rikal jsem si ze se asi spletli a vyckal jsem do pondeli. 3, 13.7. Sel jsem si pro notebook a opravdu! Vymenili jenom HDD. V servisu obraz nevibroval tak jsem si rikal ze to opravili a ze to fakt byl jen spatnej spoj, ktery spravili za 5 min... Doma zapnu a zase ten sami problem. Preskakuje obraz. Tak zkontroluju TV a zase. To same. 4, 13.7. Ten sami den tam jsem zase s tim ze tam ten problem porad je. Dobre, vzali ho zase na reklamaci. Rikam jim ze notebook proste potrebuju do 30.7. Dobre ze jsem se zeptal jestli mi nemuzou dat nejakej jinej. " Ano, zavolejte sem a zeptejte se". Ok. ~~ Volam a rikaji mi ze zapujcka notebooku je mozna a ptam se jich co za notebook mi daji. Rikaji ze podobny tak s tim souhlasim. 5, 14.7. Volam jestli ho uz maji jestli si pro nej mam prijit. "ano mame". ~~ Notebook jsem si vzal a doma zase zacal koumat jak si ze me delaji srandu. Notebook nejen ze ma celou klavesnici polepenou neidentifikovatelnou veci. Ok.... budu pouzivat externi klavesnici. Co s tim nadelam. Skusil jsem se pripojit aspon k WIFI ale nemuzu. Duvod? Pulka klaves nefunguje!. Podivam se na config a ma asi tak 1/4 vykon co ma muj notebook na reklamaci. 6, 23.7. "Oprava je ukončena. Zařízení bude odesláno zpět zákazníkovi." "Zpráva technika: ZÁPÙJÈKA!!!!" ~ Ze mi dali zapujcku. Ale zadna zprava o tom co mi udelali s notebookem. Asi je to jeste v polsku, ale asi oprevene... No, uvidime co s tim udelali :D 7, 24.7. Vase zakazka byla opravena. Mam si pro to jit v pondeli ale na internetu ve stavu nebylo napsane nic. Takze jsem si musel zavolat. A nemozne se stalo moznym :D Vymenili na tom LCD displej a televizni kartu. Takze mam sance ze to uz pojede jak ma a ze nebudou prusery :D. Jeste doplnim jestli to funguje 8, 20.8. Notebook jsem si vyzvedl pred konvem mesice, ale televize furt nefungovala, jel jsem na dovolenou tak jsem to nemohl resit. Dneska mi ale odesli USBcka... takze jsem jim napsal hezky e-mail i s neco se zakonem takze doufam, ze to pujde podle toho co je napsano v zakone. a to ze 3. stejna reklamace a money back. Ocekavejte pokracovani... bohuzel. 9, 30.8. Notebook zahadne zprovoznil USBcka sam od sebe (stihnul odridit jeste jednu flashku). Nevim jak to teda mam delat tedka pri posledni reklamaci a nevim co mam presne komu dat/udelat. Takze jsem napsal poradne SOS a doufam ze mi to tam ujasni a poradi dobre. 10, 2.9. Dneska jsem byl v alze a rekli mi ze kdyz je to na firmu tak neplati 3x stejna zavada a ruseni smlouvy. Jediny co muzu udelat je pozadat vyrobce o vymenu kus za kus a jestli by je prestali vyrabet tak az pak muzu pozadat o vraceni penez. Takze zitra jdu na servis... jestli mi daji kus za kus tak prodam tady/na aukru a bude. 11, 4.9. Byl jsem v servisu kde mi vzali notebook do reklamace a rekli mi ze nejspise probehne vymena kus za kus, ale za dalsi model z teto serie.. Tedka cekam az mi napisou co za model to je a abych se rozhodl... takze money back ee 12, 9.9. V priloze je screen :D Zajimavej to vyvoj... :D 13, 17.9. Dneska mi prisla SMSka z reklamacniho ze notebook je "opraven" Reinstalaci. To mi asi urcite pomuze kdyz mi televze nefungovala ikdyz vymenili HDD.. No, to je jedno. Dneska budu volat na reklamace HP a zeptam se to ted...Pro notebook si asi chodit tedka nebudu. 14, 21.9. Jeste jednou jse musel na slovensko posilat vsechny naskenovane dokumenty a rekli mi ze musim pockat 14 dni... Takze jeste tak dalsi mesic bez notebooku.. me po53r.... 15, 3.10. Takze HP servis fakt vybornej... Volal jsem tam dneska protoze byl posledni v den kdy mi meli poslat vyjadreni jako co s tim budeme delat. V klidku mi rekli tam delali poslednich 10 dni meli audit a tohle se vubec neresilo. Takze dalsich 10 dni co si musim pockat na jejich vyjadreni jako co s tim pocitacem budu. Jsem fakt rad ze jsem si koupil notebook od HP. 16, 10.10. Dosli mi penize na ucet :) Takze happy end :D Je to jako ve filmu.. :D Problem - tezky prubeh a na konci stastnej konec :D. Ale snad uz kazdej po tomhle topicu bude vedet ze kdyz se mu objevi problem na jeho HPcku tak aspon vi, co ho to bude stat :) ..... [[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Dobrý :-D Jenom by mě zajímalo, kde si reklamoval abychom věděli čemu se vyhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 HP je značka... Nevim kde si to kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Dobrý :-D Jenom by mě zajímalo, kde si reklamoval abychom věděli čemu se vyhnout. Na jeremenkove v praze. VSP Data HP je značka... Nevim kde si to kupoval. alza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ťamani jsou všude... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ťamani jsou všude... :D Fakt nechapu logiku tech "opravaru". Univerzalni oprava - Vymena HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 alza.cz http://alterego.ondrejvasicek.cz/alza-cz-problematicka-reklamace-slabe-slovo-46 btw,ten starej HDD ti k tomu dali.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 http://alterego.ondrejvasicek.cz/alza-cz-problematicka-reklamace-slabe-slovo-46btw,ten starej HDD ti k tomu dali.? Aby tam rozdavali HDD ? :D Tak blby zase nejsou :D Ja si radsi vzdycky zajdu do servisu nez do obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 HP je značka... Nevim kde si to kupoval. Znacka, ktera nic moc neznamena.. Je precenovana. Jen pro zajimavost: Lezi mi tu od nich mutlifunkce (jiz po zaruce), ktera predtim uz na reklamaci byla.. Vzdy vydrzela cca rok.. Coz moc neni - vzhledem k tomu, ze cernou jsem kupoval novou jen jednou a barevnou snad ani jednou (tim chci rict, ze zadny napor na ni nebyl). http://alterego.ondrejvasicek.cz/alza-cz-problematicka-reklamace-slabe-slovo-46btw,ten starej HDD ti k tomu dali.? Pokud to zasilaji do polska (do HP servisu), tak alza nemuze za to, ze v polsku lcd opravuji vymenou hdd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 HP v poslední době stavím na úroveň nejlevnějších acerů. Není všechno zlato, co má leský kryt a plno rádobyužitečných věcí. Dřív byl pro mě hp pojem, teď je to prostě za tu cenu málo muziky.. mimochodem, měl jsi ten noťas vyzkoušet na prodejně a hned nahlásit špatné vyřízení reklamace. Pak by ti 30denní reklamační doba běžela pořád dál a byla by docela šance, že by to nestihli opravit a vrátili by ti kačky. Taky by mě zajímalo, jak vypadá reklamační protokol o opravě - nechceš ho sem naskenovat? Hlavně ta kolonka: Důvod reklamace: přeskakuje obraz Provedená oprava: výměna hdd :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 HP v poslední době stavím na úroveň nejlevnějších acerů. Není všechno zlato, co má leský kryt a plno rádobyužitečných věcí. Dřív byl pro mě hp pojem, teď je to prostě za tu cenu málo muziky..mimochodem, měl jsi ten noťas vyzkoušet na prodejně a hned nahlásit špatné vyřízení reklamace. Pak by ti 30denní reklamační doba běžela pořád dál a byla by docela šance, že by to nestihli opravit a vrátili by ti kačky. Taky by mě zajímalo, jak vypadá reklamační protokol o opravě - nechceš ho sem naskenovat? Hlavně ta kolonka: Důvod reklamace: přeskakuje obraz Provedená oprava: výměna hdd :cheesygrin::cheesygrin: ok .. :D klidne. Na prodejne jsem to samozrejme skousel.A kdyz to jednou stihli za 10 dni tak to podruhe taky stihnou mozna za 10 dni. Obvzlaste kdyz by jim tohle hrozilo.... to mi ver :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Co ty vis, co opravej tentokrat.. Treba ti daj new ntb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Co ty vis, co opravej tentokrat.. Treba ti daj new ntb.. :D Kdyz uz extrem - HDD nastal tak dalsi extrem v podobe noveho NTB nastat taky muze.. :D Scan pridan do prvniho postu smazal jsem osobni udaje & cislo zakazky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 hej, tak ren reklamační list, to je nářez! Pošli to do Černých ovcí a dostaneš za to 5000kč!! Jako úplně vážně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 looool.. prej vybruje xD Prej obraz se trese i po vymene HDD xDD .. komentar vymena HDD to je fakt moc .. jen ted koukam, ze na tom druhem papiru nemas uz nic o ctecce - ta funguje? To opravili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 i kdyz HP docela muzu tak v tomto pripade mi neda nez s usmevem pripomenout Dell a jejich NBD zaruku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 .. jen ted koukam, ze na tom druhem papiru nemas uz nic o ctecce - ta funguje? To opravili? Odpojoval jsem USBcko a asi jsem blbe vybral co odpojuju a neslo mi to. Nejak jsem se s tim nesral ale radsi aby tech problemu tam bylo co nejvic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 LoL... fakt moc pěkný příběh :D:D:D Jsem zvědav jak to dopadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 LoL... fakt moc pěkný příběh :D:D:D Jsem zvědav jak to dopadne :D :D Tak ja asi nejvic... A pokud mi to zase vrati s najakou debilni opravou tak uz mam narok na $$$$ :) 1. problem - prvni reklamace 2. problem - to jak vymenili HDD 3. problem - po vymene ***** 3x ten samy problem ~ Reklamovana vec se povazuje za neopravitelnou ~ Vraceni penez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 :D Tak ja asi nejvic... A pokud mi to zase vrati s najakou debilni opravou tak uz mam narok na $$$$ :)1. problem - prvni reklamace 2. problem - to jak vymenili HDD 3. problem - po vymene ***** 3x ten samy problem ~ Reklamovana vec se povazuje za neopravitelnou ~ Vraceni penez :) Zkus to dát do těch Černých ovcí, jak říkal shai_tan. Bude sranda ;) a možná něco "vyděláš"!!! :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Zkus to dát do těch Černých ovcí, jak říkal shai_tan. Bude sranda ;) a možná něco "vyděláš"!!! :D:D Uvidime jak to dopadne :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 :D Tak ja asi nejvic... A pokud mi to zase vrati s najakou debilni opravou tak uz mam narok na $$$$ :)1. problem - prvni reklamace 2. problem - to jak vymenili HDD 3. problem - po vymene ***** 3x ten samy problem ~ Reklamovana vec se povazuje za neopravitelnou ~ Vraceni penez :) Ne že bych ti to nepřál, ale oni si vždycky najdou nějakou kličku. Například ti řeknou, že reklamovaný problém nebyl ten samý. Ta věc není považována za neopravitelnou, respektive závada neodstranitelnou. Obecné pravidlo je, že po třetí reklamaci vady, která brání běžnému užívání, máš nárok na odstoupení od kupní smlouvy, tak jim to řekni, kdyby se cukali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Stav zakázky: Zařízení se právě opravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Ze zajimavosti jsme projizdel reklamace a koukal jestli nekdo nereklamuje muj notebook se stejnou zavadou. Narazil jsem na tohle :D Vzorny priklad jak vam z male zavady totalne znicej PC :D http://services.vspdata.cz/hpcz/info.php Cislo zakazky : P05343 nebo P05182 nebo P05197 (3x ta sama zavada. Kdy to ti chytraci pochopi...) Tady asi nejaka firma. Reklamaci ma teda DOST : P05195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Update prvniho postu o bod c. 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.