Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Velka TV -> Mala TV.. ma stim PS3 problem?

Otázka

Odesláno

caute, prestehoval jsem se a mam tu jinou tv nez doam.. doma sem mel 89".. a to co mam tady je nejaka starsi sunka cca 60"... ma to jen scart... ale kdyz pripojim PS3 pres scart k te tv a zapnu PS3, tak se jaksi nic nedeje.. vubec nic nenabehne.. kamarad rikal ze jak sem to mel doma na te velke tv tak to ted na te male nepobezi, a ze budu muset jit na velkou zase a resetovat to bo co.. tak se chci zeptat v tem muze bejt problem..

PS:nechci zadne domenky ale jen osvedcene rady, pokud nevite tak radsi vase myslenky nepiste dekuju:)

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

caute, prestehoval jsem se a mam tu jinou tv nez doam.. doma sem mel 89".. a to co mam tady je nejaka starsi sunka cca 60"... ma to jen scart... ale kdyz pripojim PS3 pres scart k te tv a zapnu PS3, tak se jaksi nic nedeje.. vubec nic nenabehne.. kamarad rikal ze jak sem to mel doma na te velke tv tak to ted na te male nepobezi, a ze budu muset jit na velkou zase a resetovat to bo co.. tak se chci zeptat v tem muze bejt problem..

PS:nechci zadne domenky ale jen osvedcene rady, pokud nevite tak radsi vase myslenky nepiste dekuju:)

PS2: drzeni tlacitka pro vypnuti nepomohlo, nejake jine napady? dekuju:)

• 0
Odesláno
zkusil si nějaké nastavení v TV?

ta tv asi nema nastaveni:D nebo k ni nemam ovladac:D mam ovladac jen ke SKY coz je neco jako settop box...

a neni to náhodou tak, že vypneš PS3 a pak ji zapneš a držíš to tak dlouho že to pípne 2*

drzim to tak dlouho ze se to ps3 pak zase vypne.. tak nevim jak dlouho to mam este drzet...

• 0
Odesláno
Kabl co mas k ps3 composite (3 cinche) ti obraz neprepne automaticky , musis prepnout na AV .

Aby se ti to samo preplo na AV potrebujes kabl RGB scart .

takze staci koupit jinej kabel a pojede vse?:-p

Jak se muze znova vypnout, kdyz ty mas to tlacitko drzet za vypnutyho stavu? :roll:
zapni ps3 a drz porad tlacitko... potom se ti ps3 zase vypne kdyz porad budes drzet tlacitko na zapnuti/vypnuti:) a netoc ocima jak... kdyz si to nejspis ani nezkusil:dozey::blink:
  • 0
Odesláno
zapni ps3 a drz porad tlacitko... potom se ti ps3 zase vypne kdyz porad budes drzet tlacitko na zapnuti/vypnuti:) a netoc ocima jak... kdyz si to nejspis ani nezkusil:dozey::blink:

Ty jsi to asi nepochopil. Ty musis PS3 zapnout tim drzenim vypinace na PS3.

Mimochodem, mne se stalo to samy, ale jak jsem uz psal, podival jsem se do navodu, abych tu nemusel zakladat podobnej topic. :dozey:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu