mickey69 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Vydelavani na netu ? pouzivate to nekdo ja treba dostavam e-maily emailing.cz ty si přečtu a dostanu neco málo nebo mam nove ankety na superhry.cz take placene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 máš to ve špatné sekci, netýká se to toiž PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 taky sem na emailingu a byl jsem na bux.to ale to uz me prestalo bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 no bux.to dobre se to da obsalit ale za to to je pomaly a ztratil sem heslo kdyz sem tam mel 7 dolaru :( to opravdu nase%% ted sem na emailingu a nemuzu si tó vynachvalit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijk532 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 wholesale evisu jeans and Discount urban wear apparel for all major brand names.Sale Evisu Jeans by Sale cheap Evisu Osaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 a už ste si něco reálnýho vidělali na emailingu či někde jinde? měl bych zájem a regnul bych se na vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 wizzi: taky jsem to zkoušel... Při nejmenšim podezření ti prachy nepošlou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 já klikám stále bux.to :)) prej už zas vyplácí :) doporučuju skusit,je pode mnou kámoš a mám tam 30dolaru :)) pokud si muzu dovolit,tak tady je muj link : ZDE pokud chcete pomoc s registrací,pište na icq 291333036,thx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Mel sem na bux.to 22$ neposlali vyprdl sem se na to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Senpu: neposlolali nebot zatím udělali nový limit 50$ sám mužu potvrdit že vyplatily i když jen 10$ ale co už :D jinak nejlepší způsob výdělku ? vsát od pc a jít si najít praci/brigádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Senpu: neposlolali nebot zatím udělali nový limit 50$ sám mužu potvrdit že vyplatily i když jen 10$ ale co už :D jinak nejlepší způsob výdělku ? vsát od pc a jít si najít praci/brigádu tak ale bylo to tak pred 2 rokama..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Pomocí klikaček a dalších hnojů se nedá vydělat....... Já vydělávám pomocí tohoto : http://www.google.com/adsense Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 google adsense je pekna akcička,ale chce to mít dobrý webovky :-)) bux.to vyplácí od 50 dolaru,aby ušetřili a nevyplacely tak často ty malý sumi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 heledte regnul bych se na emailing pod nekoho uctem vydela to jak vam tak me tak napiste nejake info do registrace... ale potreboval bych pls rychle google adsense sice skvelej ale jak uz tu psaly potrebujes webovky a to dobry webovky sice mimo topic stoji hp6 zato kouknout na ni az v kine nebo neni az tak dobra a mam to stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Senpu: neposlolali nebot zatím udělali nový limit 50$ sám mužu potvrdit že vyplatily i když jen 10$ ale co už :D jinak nejlepší způsob výdělku ? vsát od pc a jít si najít praci/brigádu nj rad bych ale do patnacti ver never ti skoro nic moc nedaj jedine neco napsat na nekoho jinyho, ale u nas bohuzel nikdo nechce nechat napsat na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jinak ohledně výdělku je nejlepší:czemoney.com/forum Nabízí tam i reffbacky,vy pod někým klikáte a on vám dá podíl toho co vyděláte,je tam toho spousta...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 z doporuceni BlackChucka http://www.czemoney.com/forum/plus-500-400-zdarma-vt34189.html taky zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 z doporuceni BlackChucka http://www.czemoney.com/forum/plus-500-400-zdarma-vt34189.html taky zajimave hodně zajímavé :-ú teď už na to nevidim,ale zítra na to mrknu :-) ale zas budu muset falšovat..neni mi 18 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jinak..jestli se někdo regne podemě,jsem ochotnej se snim podělit :) je to jendoduché..na 2 člověky 50 dolaru..tak ze jestli ze budeme tri,tak vám vyplatím třetinu jen pokud naklikáme 75 dolaru..pokud budem ctyry,tak vám vyplatím jednu ctvrtinu,jen pokud naklikáme 100dolaru :) ,jako záruku vám klidně okopíruju občanku s adresou :-))) kdo má zajem klikat podemnou na bux.to pište mi na icq 291333036 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Tyto věci jako klikačky... nemají vůbec cenu je to ztráta času a ty založené na hyip jsou zas zlodějina jako to ostatní svinstvo. Pokud chcete na netu vydělávat najděte si něco seriozního klikáním nezbohatnete. Určitě na czemoney se dají najít solidní věci ale sekci klikaček... bych přeskočil Má smysl se věnovat webu a soustředit se na výdělky pro webmastery, nebo pokud někoho baví grafika dělat grafiku na zakázku či jiné práce... Forex taky není špatný když je člověk ochotný se učit... V oblasti výdělku na netu se pohybuju už pěkných pár let takže vám můžu s klidem říct než klikat... to radši hrejte nebo jděte ven určitě to bude líp využijej čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Souhlasím s Grolldirem, Věčinou ani výplatu nedostane a když jo tak je to zázrak. A jestli máte štěstí a už tu výplatu dostanete,tak jí radši do žádné klikačky neinvestujte,z 99% už ty peníze neuvidíte....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ja bych zas tak nesouhlasil...teda souhlasil 99% procentně :) ale je hodně lidí,osobně ale znám jen jednoho,komu bux.to vyplatilo...a hlavně,na neut jsme každý den,deset minut klikaní mě nezabije,ani kdyby to bylo fake. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ja bych zas tak nesouhlasil...teda souhlasil 99% procentně :) ale je hodně lidí,osobně ale znám jen jednoho,komu bux.to vyplatilo...a hlavně,na neut jsme každý den,deset minut klikaní mě nezabije,ani kdyby to bylo fake. :) bux.to vyplaci od 50 babek :D Nedavno jsem se tam chtel podivat kolik ze tam mam dolaru a mam tam 6. Chtel jsme se podivat jeslti nezmenili payout z 10 na 5 bo tak.. a houby. 50 :D A jeste kazdej rika ze je to scam. podle czemoney.com vyplaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Sim3to : tam aspon napiš že ten odkaz je i ref. link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 bux.to vyplaci od 50 babek :D Nedavno jsem se tam chtel podivat kolik ze tam mam dolaru a mam tam 6. Chtel jsme se podivat jeslti nezmenili payout z 10 na 5 bo tak.. a houby. 50 :D A jeste kazdej rika ze je to scam. podle czemoney.com vyplaci :) Jo to vim že od 50 :-) můj kamarád dostal nepníze asi před rokem,pak mu najendou nepčišli další...a asi za pul roku na to,kouka ze je vyber 50doalru..tak si to nechal poslat a fakt to přišlo,ale neříkam že vyplácí všem,ja fakt nevím :cry::roll: ale jak říkam,nezabije mě to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.