BlackChuck Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ja bych zas tak nesouhlasil...teda souhlasil 99% procentně :) ale je hodně lidí,osobně ale znám jen jednoho,komu bux.to vyplatilo...a hlavně,na neut jsme každý den,deset minut klikaní mě nezabije,ani kdyby to bylo fake. :) Já neříkám,že všechny nevyplácí,ale spousta klikaček krachuje a málokdy dostaneš více než 1 výplatu od jedné klikačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Neztrácejte čas těmahle sračkama, když se dá na internetu vydělávat mnohem rychleji. Hodně toho můžete nastudovat na českým fóru o slušným (žádný klikačky...) internetovým podnikání - webtrh.cz. Raději se něco naučte dělat - programovat, grafika, psaní textů... a začněte vydělávat na tom. Rovněž rozhodně nedoporučuji czemoney forum - učí člověka špatným obchodním návykům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Neseďte doma u Pc a radši dělejte normálně v práci / brigádě. Tohle je na nic... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Neseďte doma u Pc a radši dělejte normálně v práci / brigádě. Tohle je na nic... :dozey: Jak už tu bylo řečeno,tak věčina lidí co kliká nemá 15 let a proto nemůže jít na brigadu :roll::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jak už tu bylo řečeno,tak věčina lidí co kliká nemá 15 let a proto nemůže jít na brigadu :roll::dozey: 15 ? haha ..:) mě je 16 a taky neseženu nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 ja jsem projel upe hromady klikacek a fakt to nema cenu, stravil jsem u toho nekolik desitek minut denne a stejne jsem nikdy nevidel ani dolar...dokonce jsem byl na klikacce kde jsem udelal 75 dolacu denne:cheesygrin: samozrejme scam, na bux.to jsem mel kdysi neco pres 20 dolaru, v te dobe kdyz jeste byl payout 10, ae stejne nic neprislo...ztrata casu, z webama neumim tak na netu nic asi nevydelam, uz jsem to vzdal, ae na klikacky se fakt vykaslete je to o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Tyto věci jako klikačky... nemají vůbec cenu je to ztráta času a ty založené na hyip jsou zas zlodějina jako to ostatní svinstvo. Pokud chcete na netu vydělávat najděte si něco seriozního klikáním nezbohatnete. Určitě na czemoney se dají najít solidní věci ale sekci klikaček... bych přeskočil Má smysl se věnovat webu a soustředit se na výdělky pro webmastery, nebo pokud někoho baví grafika dělat grafiku na zakázku či jiné práce... Forex taky není špatný když je člověk ochotný se učit... V oblasti výdělku na netu se pohybuju už pěkných pár let takže vám můžu s klidem říct než klikat... to radši hrejte nebo jděte ven určitě to bude líp využijej čas. jedna neni fake, skusal som, vyplatili ihned od 2 dolarov na paypal, je to toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 pls porad te mi....kam nahravat soubory ? jde mi o vydelek,na uloz.to dostanu 5% z velikosti souboru (1gb=50mb) a to mi prijde dost malo,protože to musí lidi tahat jen prez VIP učet,aby se mi připsalo..má ještě nějaký server partnerský program ?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 muzu se zeptat za jak dlouho si na emailing(cca) vydelan napr 200kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanSterbb Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 No určitě se zaregistrujte - http://www.neobux.com/?r=romanek1005 BEST!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 dávno už nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seda16 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Poker, sazeni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Muzete si zkusit tenhle. Vyplati od 5$ na Paypal ucet. PrizeLive.com officially launched in May 2008 and has been paying out thousands of dollars in cash and prizes every month to its members (worldwide friendly). Best of all, ALL PayPal cashouts are processed instantly. The minimum to cashout is only $1 so it is very easily attainable. Prize Live has all sorts of contests (Offer, Referral, Forum, NBA, Most Popular, etc.). New offers are added daily (usually 5-10 new ones at least for USA members). There is also a monthly Jackpot that has been reaching at least $400+ per month, which is split amongst at least five members. I'd like to let everyone especially know about the weekly Offer Contest that Prize Live has. The top ten members with the highest scores each week win cash prizes and Game Credits. Five random members with at least one completed offer will win as well. Check out the image below to see the prizes for it: Just to mention again, all PayPal cashouts are processed INSTANTLY (your first request takes up to 48 hours though). All other rewards, including custom rewards, are processed within 3 days. So what are you waiting for? Join Prize Live and get instant cash for doing free surveys and offers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Jo a kdyby kazdy nasel takovou bridadu, co mu vyhovuje, tak by tenhle topic nebyl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarquo Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 jj presne, s brigadou je to tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.