tedysek Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jo no historic battles jsou super protoze kdyz dohrajes hru tak na psp toto muzes hrat porad dokola ale na xku dohrajes a pak uz nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Ne, to bohužel nejde, jakmile dám u toho přídavku Play now, napíše mi to něco jako "Jestli chcete toto hrát, zapněte hru pro kterou to bylo staženo"... takže ne... neví to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 sksu zapnout hru a pak dat to logo xka a tam nekde vybrat game library nebo tak??pak napis§§§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Ne, to už jsem zkoušel, když dám game library ve hře tak mě to z tý hry vyhodí... hele já se ptám spíš těch co už to mají stáhnuté a hráli to a vědí jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Extras v menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ne, tam taky nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Tak zkus youtube, ve většině videí hru spouště z dashe... myslim jako, že třeba zapnou konzoli a maj k tomu nějaký řeči, moh bys zjistit, jak to spouštěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Díky moc, už to hrau (nejlepší mise co kdy byla ;) ) bylo to o tom začít novou hru... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 A jak to vypadá? Pomohlo to video? Btw: 10$ za jednu misi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 JJ právě že jo ;) Stálo to celé 800 MS (což nevim kolik je v přepočtu) obsahuje to několik charakterů, tuhle misi... a asi ještě něco tušim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Pokud vim, tak je 80 bodů jeden dolar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj mám problém, jsem v misi, kde jsem na rampě a musím něják otočit silou ten hlavní bitevní křižník, pokaždé když zničím ten roj stíhaček tak mě to ukazuje s páčkama co mám dělal až je ve správné poloze rosvítí se barva na zelenou a ukáže mě že mám obě páčky dát dolů to udělám a zase přiletí další roj stíhaček a křižník se zase vrací do počáteční polohy, nevíte jak na to .Musím to udělat několikrát , nebo dělám něco špatně??? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 musíš je rychle jak na tebe letěj usmažit bleska je to lehčí neě po nich něco hodit a pak rychle chytit silou RT ten křižník a udělat to několikrát on když je uš docela nízko tak se us nehejbe ale stíhačky látaj pořád musíš je prostě rychle usmažit bleskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwait Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Čau tady to máš: http://www.gameanyone.com/video/113384 potom tam dole máš zbytek. Máš tam i alternativní konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli mate někdo zkušenost s touto dvoudiskovou edici SW. Hru jsem stahl a dozvedel jsem ze prvni disk je zakladni hra a druhy disk je DLC. Otazka zni jestli ma cen palit druhy disk, jesli je nutne nejakym zpusobem obsah nahrat na disk, jelikoz ten nemam a nerad bych zbytecne palil DVD, presto bych si rad zahral rozsirenou verzi, kde, jak jsem se dozvedel, lz na konci i zabit Darth Vadera. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Na DVD2 jsou pouze bonus levely, tuším 3X: - cesta do chrámu s klasickým hrdinou - útok do základny na zmrzlé planetě - a nějakej tattooin Jako na jednu stranu mě to zklamalo, že jsou to jen 3 levely a ještě ke všemu to na sebe nenavazuje - pokaždé když projdeš jednotlivej, vyskočí to do hlavního MENU. Podle mého nemá smysl vypalovat a radši vypálit něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 cau mam dotaz je star wars FU uplne jiny nez na PS2?? a jakej je rozdil mezi normalnim FU a tou ultimate sith edici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Oproti PS2 je to asi iba v lepsej grafike. http://games.tiscali.cz/search/index.asp?showdetail=1&sekce=0&nadpis=1&co=force+unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 jj tak to sem si myslel ze v grafice to bude urcite lepsi ale jestli je treba jinej dej nebo jiny mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Ine misie, iny dej? To by uz potom nemalo ten isty nazov, nemyslis? :D Pridane tri misie mas v sith edicii, to si sa mohol docitat (Popis hry: přepracovaná verze Force Unleashed s trojicí nových levelů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Ine misie, iny dej? To by uz potom nemalo ten isty nazov, nemyslis? :DPridane tri misie mas v sith edicii, to si sa mohol docitat (Popis hry: přepracovaná verze Force Unleashed s trojicí nových levelů) Rekl bych ze to se trochu pletes, kolikrat vychazeji multplatformové hry, které, ča nesoustejný název, mohou být obsahově zcela rozdiílné. Takže mi to nepřijde jako hloupý dotaz. Upřímě si neumím na PS2 představit tak skvělou fyziku s jakou pracuje SWFU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 no ja prave sem koukal na videa tam to vypadolo trochu jinak a hlavne sme tam nikde nemel zadnou misi kde jak tady nekdo pise sundta tu velkou lod pomoci silou. Právě hraju SW FU a mam problém v misi, kde mam silou sundat tu obrovskou loď z oblohy, ale nikdy to nestihnu než přiletí ty malý lodě, ona se zase srovná, já je sundam a musim ji znovu dostat do tý základní polohy a až pak dolů, prostě to nejde stihnout. Nemáte někdo radu, jak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Hrál jsem to už dávno,ale: 1, sundat co nejrychleji stíhačky co na tebe dělají nálety 2, okamžitě vzít silou křižník a rovnat podle poloh co ti bliká na obrazovce 3, až je dáš do těch poloh, tak mám dojem okamžitě drž obě kolečka na ovladači směrem dolů !!! 4, tak to opakuj dokud křižník nespadne snad jsem ti pomohl, jsem tu nový a tvůj dotaz je celkem starý, tak si to už asi vyřešil .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.