Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dvouvrstvá vypalovačka


MAD_CATZ

Otázka

Zdar lidi, tak konečně mam flashej xbox :bash:.

Přečetl jsem si jak vypalovat, na jaká DVD a jaky programem, ale mam jeden problém. Všude jsou napsaný návody na vypalování na dvouvrstvý DVDčka a já nevim jestli mam vypalovačku, která dokáže na dvouvrství DVD vypalovat. Prosim řekněte mi jak to zjistim, mam notebook koupenej bez papírů za 5000 :lol:- podle krytu je to HP Pavilion dv6000, ale podle hardwaru je to spíš dv6550 s rozšířenou ramkou :D. Popřípadě jestli je nějaká možnost pálit na jednoduchý DVD.

Předem děkuju za odpověd, určitě dám thanks

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Já nevim jestli je to ono a nevim jak to z toho poznám, rozluští to někdo? :D

je tam napsaný HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20L

//EDIT: Tak jsem našel

HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20L ATA Device (sériové číslo: KY9757E3453). Ta je opatřena vyrovnávací pamětí o velikosti 2 MB a se základní deskou komunikuje pomocí rozhraní ATAPI. Zvláštností může být podpora zápisu LightScribe, umožňující vypálení obrázku na nedatovou stranu speciálního CD / DVD disku. Maximální rychlosti čtení jsou; 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM, 5x DVD-RAM; zatímco rychlosti zápisu dosahují hodnot; 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-R (Double Layer), 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 4x DVD+R (Double Layer), 4x DVD+RW, 5x DVD-RAM.

Takže je dvouvrstvá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu