Bunny1468622758 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 čus lidi, dneska jsem oběvil hru iPong která je pro 2 hráče na jednom psp... dost mě to baví, když je nuda tak zapařim z někdy poblíž:) neni takovejch her víc? a nemyslim hry jako např. Worms... prostě aby tu hru hráli 2 osoby současně...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RapKiler Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 To fakt nevim zkus google.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 neviem či by ťa to zaujímalo ale na mobile sme hrali hru za to volalo zátačky 90° a dalo sa to aj na jednom mobile... stačí mať emulátor na javu, nabindovať dobre tlačítk a hrať :D je to celkom haluz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RapKiler Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Jo na mobilu mam Summer Game je to pro více hráčů taká atletická hra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=3411 Je to největší pecka..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 neviem či by ťa to zaujímalo ale na mobile sme hrali hru za to volalo zátačky 90° a dalo sa to aj na jednom mobile...stačí mať emulátor na javu, nabindovať dobre tlačítk a hrať :D je to celkom haluz... tuhle hru jsem taky hrával...:) dík za připomenutí, zkusim jí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 zkus wormsíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 ape quest myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo Toxxx1468622122 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Asi sem málo hledal nebo já nevím ale prostě sem ten iPong nenašel a když si to tady tak chválil Bunny tak mi to pls někam upni nebo sem dej odkaz kde si to stáhnul, dííky jestli sbíráš ty body nebo něco tak ti je mužu poslat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 NARUTO ultimate ninja heroes (nějak takhle se to menuje):D dá se hrát přez game sharing- takovej "tekken" .... skus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.