scrappy Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Prosim vsechny znale zdali by mne mohli poradit.. Pred neakym casem se mi objevila zavada ze kdyz se mi iphon vybije tak ho dam na dobijecku a objevi se mi jen simbol baterie ktera je vybita asviti jen leva cast cervene.Telefon necham treba i hod na dobijecce a nic se nedeje,nejde zapnout nereaguje a neustale sviti display jako ze se to dobiji.Jelikoz jsem s telefonem ani nehnul tak jsem ho reklamoval.Po 2 tydnech mi prisel nazpet od opravny Britex-s popisem ze test nf,vf byl ok a byl pouze updatovan software.Po prvnim vybiti jsem ho dal opet na dobijecku a ejhle zas ten sami problem.Jsem z toho zoufaly nebot nevim cim to je a jsem si jist ze kdyz to tam zas dam na reklamaci tak mi napisou ze telefon je ok a tim to hasne.Budu vdecny za jakoukoliv radu,ps delam snad neco na tom iphonu spatne dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 zkousel jsi jiny pc/kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 jiny nemam a kdyz jsem to pripojil na pc nebo je to v zasuvce tak se pise ze se to nabiji takze to by mnelo byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Hele, zkoušel si třeba když to máš na nabijece, rikas ze sviti. Zkus ho restartovat, HOME+Power, třeba to pomůže, mě to pomohlo, naštěstí jen 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.