CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Čus, scháním nějaké kvalitní RPG (nééé made in China nebo Japonsko atd) něco kde chodím po volném světě sbírám věci na sebe a plním úkoly, tak pište nějaký ty typy :!:THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 MHF 2 nebo MHF unite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Dungeon Siege: Throne of Agony (: Hrálo se to dost dobře, určitě vyzkoušej (: A údajně je dobrý i SilverFall, mě osobně ale moc nechytl - kdyžtak se podívej na nějaké video nebo tak (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 MHF 2 nebo MHF unite Určitě.....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Díky za super typy MHF jsem hrál a nechtlo mě to Dungeon Siege: Throne of Agony to ani nevím co to je tak to vyzkouším THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 me nejvic bavilo asi... sakra nemuzu si vzpomenou na nazev xD jo uz vim :D Untold legends - paril sem jednicku ted uz je i dvojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 No viděl jsem na to nějakou ukazku a vypadalo to pustě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 No viděl jsem na to nějakou ukazku a vypadalo to pustě puste ?? No me to bavilo protoze to je skoro to sami jako Diablo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 aha :D padný argument díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 no na PSP máš mezi NO JPN RPG hodně malej výběr.. dás e říct, že kromě Silverfall a Dungeon Siege jsou jediná možnost... radši si zahraj FF7 Crisis Core... mohlo by se ti líbit i přes JPN styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 to jsem hrál , jsem odpůrce tahovejch bojů a dlouhejch proslovů o záchraně čehokoli i když zrovna crisis core nebyl nejhorší no , prostě rád drtím tlačítka pro útok :D jinak nemá tedˇnějaký slušný RPG vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Jestli chces akcni RPG tak Untold Legends 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 me nejvic bavilo asi... sakra nemuzu si vzpomenou na nazev xD jo uz vim :D Untold legends - paril sem jednicku ted uz je i dvojka... Jop... Untold Legends je hooooodně povedený, jen časem omrzí... stejné questy, vše na stejné brdo... nicméně, mezi slepými jednooký králem... je hodně málo rpg na psp non-manga a to je škoda... Co se týče kvalitního RPG to se asi načekáme... Čest starým kompům a hardcore RPG jako např. Dungeon Master, Eye of the Beholder I-III a Lands of Lore, co vy na to? Ale asi to moc lidí v dnešní době nezná... nebo se pletu? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Tak to me nejvic bere mhfu.Hele je na psp naky rpg ve stylu mh ae kde se levluje jako napriklad ve wow? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Tak to me nejvic bere mhfu.Hele je na psp naky rpg ve stylu mh ae kde se levluje jako napriklad ve wow? Mrkni na ten Untold Legend... Me přišel hodně podobný systém skillů jako v Lineage... Což je podobný jako WoW :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 jj me to Untold legends fakt bavilo... ale hodne akcni je Dissidia Final Fantasy... sice je to JP ale je to fakt narez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Doporučuju Final Fantasy 7: Crisis Core pro mně best RPG na pspčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Final Fantazy Crisis Core , souhlasím, je to best hra, i když mě už dost štvaly pořád ten nápis: Activacting Combat Mode :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Eště co můžu poradit jako dobrý RPG Puzzle Quest. Je to RPG, s velmi zvláštnim stylem boje. Vyzkoušej to. Vyšlo i na NDS a PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Puzzle ? to zní zajímavě to musím hádat hádanky a když je třeba zvládnu včas a správně tak líp bojuju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nguyen Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Dungeon Siege: Throne of Agony (: Hrálo se to dost dobře, určitě vyzkoušej (: A údajně je dobrý i SilverFall, mě osobně ale moc nechytl - kdyžtak se podívej na nějaké video nebo tak (: teď hraju SilverFall a je to docela dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nguyen Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 me nejvic bavilo asi... sakra nemuzu si vzpomenou na nazev xD jo uz vim :D Untold legends - paril sem jednicku ted uz je i dvojka... Untold Legends jsem taky hrál je to pařba doporučuju xD a taky Final Fantasy VII: Crisis Core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 jj rozhodne Final fantasy VII crisi core a pak taky treba diablo z PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 NN. Fakt lepší vyzkoušet než vysvětlovat. Nebo koukni do PSP Revue, tam je na to recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 ten puzzle quest je japonsky?:roll: btw. je nejake rpg podobne FF crisis core? :bash: ale angl. (japonsky,korejsky atp neumim :blink: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.