hustokozlik Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 mozna este god of war to je dost akcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Crisis core je v anglictine :). A je to najlepsia hra aku som v zivote hral :cheesygrin:. Btw GoW afaik nie je rpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpion9 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 tak pokud chces hodne mackat tlacitka tak jednoznacne doporucuju X men origins wolverine sice to neni rpg ale daj se mtam delat skvely komba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Ten puzzle quest je anglicky. Fakt dobrá a propracovaná hra. Vyšla na všechny platformy, takže to seženeš na cokoliv. Fakt to zkus. EDIT: Podobný Crisis Core neni nic. To je fakt jedinečná hra. Leda tak hodně vzdáleně co sem hrál, tak Valhalla Knights 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 zatím jsem vyzkoušel nějaká již zmíněné hry a nic mě nějak nenatlko až budu dom tak si sosnu ten puzzle quest , jinak samozřejmě děkuji za typy všechny rpg ksou totiž pojaponštělý a když si zahraju třeba SilverFall tak mám prostě divnej pocit a není to jako na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 nejsem fanouškem JRPG také sháním ty klasický RPG ala DIABLO ale FF:CC je vyborný v táhlo mě to do děje jako prd opravdu doporučju ale taky jsem slyšel chválu na jeanne d arc a Disgaea 2 Dark Hero Days nemá s tim někdo zkušenosti?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 nejsem fanouškem JRPG také sháním ty klasický RPG ala DIABLO ale FF:CC je vyborný v táhlo mě to do děje jako prd opravdu doporučju ale taky jsem slyšel chválu na jeanne d arc a Disgaea 2 Dark Hero Days nemá s tim někdo zkušenosti?! s taktickymi RPG mam iba trochu skusenosti a mozem potvrdit ze tieto obidve hry su vyborne (disgaeu 2 som nehral iba jednicku) . Este doplnim jednu podobnu hru - Final Fantasy Tactics - the war of the lions. Len jedna vec ma totalne nastvala - v Johanke z arku hram hram, uplne si ju (johanku) vytechujem proste imba postava, a drb v urcitom bode v ramci deja zmizne z vyberu postav, tusim ze kdesi spadne (v animacii) alebo co nepamatam si presne.. preto som ju prestal hrat a doteraz som ju nedohral.. najskor sa asi vrati spat ale hrat bez nej, na to nemam absolutne chut. Inac je to vyborna hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 untol legend prvni dil ale nejlepsi rpg na psp,ps2 je Monster Hunter !!!! I LOVE THIS GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 nejsem fanouškem JRPG také sháním ty klasický RPG ala DIABLO ale FF:CC je vyborný v táhlo mě to do děje jako prd opravdu doporučju ale taky jsem slyšel chválu na jeanne d arc a Disgaea 2 Dark Hero Days nemá s tim někdo zkušenosti?! jeanne d arc sem hral a muzu doporucit, sice tam pouze bojujes systemem tahu, ale je to opravdu hodne propracovany8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 X-Men Legends 2 : Rise of Apocalypse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.