Sada23 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Kolik lidí tu má z Prostějova psp??:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 MOžná si nějaké v nejblížší době pořídím. Vrána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Já taky asi na koncu prázdnin já jsem z Malého Hradiska asi 20KM od Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 já mám PSP 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sincek Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Já mám taky psp ale mám nějaky problémy s těma hrama tam mám to hekly ale ty hry nějak nejdou spouštět bud je tam nenajdu nebo to hodí current data a nebo se to zapne a hodí to eroor 800...... je to nějakej pvčák co tomu rozumí? že by sme sedli a všecko by mě vysvětlil? Prosím chci se něco zahrít mužem pak dát třeba GTA LCS je to až pro 32 lidí byla by švanda co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 pomůže mi někdo z pv s mím psp jsem ho nechal hacknout a stejně ty hry nějak nejedou nechce se to někdo sejít a poradit mi s tím? Zkus nastavit ve vhs menu m33 driver misto normal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Tak třeba já jsem z PV a mám funkční PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sincek Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 a co to je : hej fakt nevim já jsem si vždycky tam strčil umd a bylo zo v klidu tohle je hrozně složity vubec nevim kde je nějaky vhs vhs byly kazety do videa ne? Tak třeba já jsem z PV a mám funkční PSP :) Ok hej tak nemáš tedka někdy čas sendem se třeba nevim na náměstí pak někam zandem vemu notas a psp a mrkneš se na to jestli tomu rozumíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Zrovna jsem na dovolené...a moc tomu nerozumím, snad by ti s tím mohl pomoct někdo jinej, tady na foru je nás víc z PV, myslím, že snad někde mám i kontakty kdybys chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sincek Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Jo to by bylo fajn protože mě to fakt štve zatím mám 2 karty 256mb a 64mb jen tak na test jestli to fakt fungujou ty hry než si koupit třeba osmičku. No a pořád mi to nějak nejde na té větší když dám tu hru tak mi to napíše corrupted data a nezapne se to vůbec. Na te menši je tam i ta animace když na to najedu a vypadá to všechno ok jenže jakmile to zapnu tak to hodí to psp to melodi no a vypne se to s hláškou nějaké chyby nevím co stím zkoušel jsem formátovat kartu dávat to do jiných složek vím že to má bejt ve složce iso jenže jeden týpkej to měl i normálně v game a šlo mu to no to mi taky nešlo tak jsem vytvořil ve složce game složku iso a to taky nějak nejede fakt nevím no tak kdyby tady byl nějakej všeuměl co by mi s tím třeba za flašu rumu pomohl bylo by to fajne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Zdarec, už jste se domluvili na nějakém srazu xD? Zatim co jsem tak počítal +- 6 lidí :-D to by sna šlo.... Já stále hledám nějaké PSP slim, takže se mnou počítejte na pařby! Vrána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 je někdo v PV kdo by mi flashl moje PSP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sincek Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 čau vracím se po krátké odmlce podařilo se mi více méně zprovoznit ty hhry na psp už je to tam dokonce i najde a všechno jedinej problé mje ten že když to zpustím tak se to jako kdyby zapne ale pak se to vypne a napíše to přesn: the game could not be stated 80020321. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Zdravím, tak už mám konečně svoje Sony PSP, takže pokud bude mít někdo chut a čas docela bych si zahrááál. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 to sincek : Stiskni select a vyjede ti vsh menu a v tom nastav iso driver buď na M33 nebo na sony NP9660(to cislo nevím jak je)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 nedame nějakej sraz v PV ?? taky mam PSP :) třeba ve Fiestě nebo jak to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 nedame nějakej sraz v PV ?? taky mam PSP :) třeba ve Fiestě nebo jak to je :D Caw kolda to su ja Sada:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavePunk Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Kolik lidí tu má z Prostějova psp??:psp::psp: :psp::psp: Zdravím nemohli by jsme si dát sraz někde v Pv potřeboval bych poradit s psp,protože mi tam nejdou iso,cso kdyžtak napiš prosím na 776353437 předem moc dík :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 :psp::psp:Zdravím nemohli by jsme si dát sraz někde v Pv potřeboval bych poradit s psp,protože mi tam nejdou iso,cso kdyžtak napiš prosím na 776353437 předem moc dík :psp::psp: Jestli mas icq napiš mi sem 219-417-871 popř. mail... Sadowy.D@seznam.cz:psp::psp: Nemam tedka kredit:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 :psp::psp:Zdravím nemohli by jsme si dát sraz někde v Pv potřeboval bych poradit s psp,protože mi tam nejdou iso,cso kdyžtak napiš prosím na 776353437 předem moc dík :psp::psp: mas vubec CFW ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Čus, ja mam taky PSP :psp:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 tak kdo by sel na nějakej sraz ?? ale asi by byl v sobotu ja bych teda šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Taky se pridavam.. mam slimko. Kolda jak se jmenujes jmenem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ja mam psp sel bych na nejakej sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.