Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno

Já mám taky psp ale mám nějaky problémy s těma hrama tam mám to hekly ale ty hry nějak nejdou spouštět bud je tam nenajdu nebo to hodí current data a nebo se to zapne a hodí to eroor 800...... je to nějakej pvčák co tomu rozumí? že by sme sedli a všecko by mě vysvětlil?

Prosím chci se něco zahrít mužem pak dát třeba GTA LCS je to až pro 32 lidí byla by švanda co?

Odesláno

a co to je : hej fakt nevim já jsem si vždycky tam strčil umd a bylo zo v klidu tohle je hrozně složity vubec nevim kde je nějaky vhs vhs byly kazety do videa ne?

Tak třeba já jsem z PV a mám funkční PSP :)

Ok hej tak nemáš tedka někdy čas sendem se třeba nevim na náměstí pak někam zandem vemu notas a psp a mrkneš se na to jestli tomu rozumíš

Odesláno

Jo to by bylo fajn protože mě to fakt štve zatím mám 2 karty 256mb a 64mb jen tak na test jestli to fakt fungujou ty hry než si koupit třeba osmičku. No a pořád mi to nějak nejde na té větší když dám tu hru tak mi to napíše corrupted data a nezapne se to vůbec. Na te menši je tam i ta animace když na to najedu a vypadá to všechno ok jenže jakmile to zapnu tak to hodí to psp to melodi no a vypne se to s hláškou nějaké chyby nevím co stím zkoušel jsem formátovat kartu dávat to do jiných složek vím že to má bejt ve složce iso jenže jeden týpkej to měl i normálně v game a šlo mu to no to mi taky nešlo tak jsem vytvořil ve složce game složku iso a to taky nějak nejede fakt nevím no tak kdyby tady byl nějakej všeuměl co by mi s tím třeba za flašu rumu pomohl bylo by to fajne.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu