Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení k netu přes wifi...

kouda26

Otázka

Zdravím

Moc tomu nerozumím tak snad to všechno napíšu správně :cheesygrin: Net mam doma přes wifi-router. Mam připojené PC přes wifi a tak jsem měl i PS3! Jednou jsem musel vše odpojit a PC běží ale PS3 už ne:cry:! Net na PS3 nastavuji podle vašeho návodu. Dojdu k testu a pak mě to napíše-THE ATTEMPT TO OBTAIN AN IP ADDRESS TIMED OUT! :shock: Už nevím co s tím, včera jsem tady měl borečka co instaloval router a prej je vše v pořadku, s PS3 si vubec nevěděl rady. Předem moc Děkuji za radu :thanks:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Postupoval si správně s ´tou wifi na ps3 a tak se asi změnila ip adresa zjisti ji v pc a pak zkus zadat do ps3 a dáváš scan nebo enter manualy? a nemáš to moc daleko?

Dávám SCAN a je to asi 9 metrů. Je to po bytě. Když dám scan tak tam je asi 65 procent! Mrknu na tu ip adresu.

Dávám SCAN a je to asi 9 metrů. Je to po bytě. Když dám scan tak tam je asi 65 procent! Mrknu na tu ip adresu.

IP adresa je pořád stejná, mám ji v papírech od routeru a shoduje se s čislem v PC.

Odkaz ke komentáři

• 0
hej tak to fakt nevim a nedělá to nahodou ten playstation zkus zajít na reklamaci :D jinak fakt nevim co

Reklamaci :cry: to snad ne...je fakt že jsem zkoušel i obnovit to nastaveni nebo system ted přesně nevim a taky jsem si nepomohl! Taky rada a to mě fakt nenapadlo ale v pondělí se na to zeptám! Dík

Ještě něco, píše to tady tu chybu-80130182

Odkaz ke komentáři

• 0
hej tak to fakt nevim a nedělá to nahodou ten playstation zkus zajít na reklamaci :D jinak fakt nevim co

omg reklamaci, protože si neumí nastavit Wifi ? ... :roll:

Ještě něco, píše to tady tu chybu-80130182

http://www.google.com/search?q=80130182+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

Odkaz ke komentáři

• 0
Napiš co a jak máš nastaveného. Jako IP má PS3 a jakou má PC, co jsi na routeru změnil, jaký máš vlastně router.

Zdravím

Díky za snahu snad Ti dokažu napsat uplně všechno. Router je IZCOMAX, chceš i nějaké označení? Moje ip adresa 212.96.185.202 Pc

Router má 192.168.1.254

Ps3 nevím...

Do routeru jsem např zadal MACadresu PC i PS3 a pc běželo ale ps3 ne. Taky jsem zjistil že když na pc vypnu wifi tak ps3 běží tak si myslim že zrada je v routeru.

Taky jsem včera byl u kamaradky a jeji syn ma ps3 a stejny router, tady je to jedna společnost co se tím zabýva. Má stejny problém.

Router

Uptime 0day:16h:27m:27s

Firmware Version v1.4.6.P

Wireless Configuration

Mode AP

Band 2.4 GHz (B+G)

SSID MyWLAN

Channel Number 11

Encryption Disabled

BSSID 00:02:72:71:b5:e4

Associated Clients 1

TCP/IP Configuration

Attain IP Protocol Fixed IP

IP Address 192.168.1.254

Subnet Mask 255.255.255.0

Default Gateway 192.168.1.254

DHCP Server Enabled

MAC Address 00:02:72:71:b5:e4

WAN Configuration

Attain IP Protocol DHCP

IP Address 10.0.3.6

Default Gateway 10.0.3.1

DNS 1 213.211.45.3

DNS 2 212.96.160.1

DNS 3 0.0.0.0

MAC Address 00:02:72:71:b5:e5

Odkaz ke komentáři

• 0

To je tam tak nastavene, jdu se mrknout na tu adresu do ps3

v ps3 žádna adresa neni je tam jen MACadres

Jestli tomu dobře rozumim tak v routeru je rozmezí 192.168.1.100 - 192.168.1.200

Co když to vypíšu ručně-ip adresu v ps3...to už jsem teda taky zkoušel...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to zkus na PS3 nastavit takto:

IP Address 192.168.1.199

Default Gateway 192.168.1.254

DNS 1 213.211.45.3

DNS 2 212.96.160.1

Ještě mě napadá že by ti to IP nemuselo přiřazovat kvůli filtru MAC adres tak ho pro test zkus na chvilku vypnout.

Odkaz ke komentáři

• 0

Psal jsem snad něco o změně LAN? říkám oba DNS smaž a místo prvního napiš IP co jsem ti postnul. Podle mého to bude ale stejně zbytečné protože pokud ti na automatiku neprideli IP adresu tak jsi něco nastavil špatně. Pokud ti to nepojede zkus na 30 sec vypnout router a na PS3 nastav přidělit IP automaticky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu