werty Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 Dnes jsem nainstaloval hru Prototype (direct 9c jsem neinstaloval jelikož ho mám) poté jsem hru normálně cracknul a spustil vypadá asi takhle http://screenshot.cz/6G58/ Chtěl bych od vás radu jak si tuhle hru zahrát v jiné barvě než téhle hnusné, nejradši bych byl kdyby tam byly všechny. Děkuji------------------- 1. Špatný crack ? 2. Chce to ten Direct ? 3. Špatnej download ? 4. Starý ovladače na graf. kartu ?
Kapr Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 Dnes jsem nainstaloval hru Prototype (direct 9c jsem neinstaloval jelikož ho mám) poté jsem hru normálně cracknul a spustil vypadá asi takhle http://screenshot.cz/6G58/ Chtěl bych od vás radu jak si tuhle hru zahrát v jiné barvě než téhle hnusné, nejradši bych byl kdyby tam byly všechny. Děkuji------------------- 1. Špatný crack ? 2. Chce to ten Direct ? 3. Špatnej download ? 4. Starý ovladače na graf. kartu ? zkus ten jinej crack a jiny ovladace....directx 9c snad ne kdyz uz ho mas...me hra bezi v pohode EDIT:co mas za grafiku?
N1cCo Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 Určitě bych zkusil aktulizovat ovaldače na grafarnu... pak bych to zkusil znova cracknout... a podíval se po ňákym patchy.. a jestli by to neslo tak reinstal hry...
*Dave* Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 jo tak to je slušný :D 1. myslim že srackem to nebude, 2. direct, u nekterejch her mi to psalo už předem ze ho mam nainstalovat, no tak sem to projistotu udelal 3. download ? zkus hru celou přeinstalovat 4. pokud si to myslíš tak si ho updejtni ;) ale sám bych prvně zkusil reinstall ;)
werty Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 Problém vyřešen stačili updatovat ovladače na graf. kartu......... děkuji za rady (btw: ovladač mi vyhodil "neodesílat" a hra běží tak jak má :D) LOCK
Cartman182 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 STahnul sem si hru v pohodě jede mi taky v cajku Zkus naistalovat direct a jinak blbej download
PodFuck3r Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 stahnul sem si hru v pohodě jede mi taky v cajku zkus naistalovat direct a jinak blbej download uŽ je to dÁvno vyŘeŠenÝ,nespamuj!!!!
Cartman182 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 se nepo*er sem si nevšiml Sry - smažte mi ten post
Recommended Posts