werty Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Dnes jsem nainstaloval hru Prototype (direct 9c jsem neinstaloval jelikož ho mám) poté jsem hru normálně cracknul a spustil vypadá asi takhle http://screenshot.cz/6G58/ Chtěl bych od vás radu jak si tuhle hru zahrát v jiné barvě než téhle hnusné, nejradši bych byl kdyby tam byly všechny. Děkuji------------------- 1. Špatný crack ? 2. Chce to ten Direct ? 3. Špatnej download ? 4. Starý ovladače na graf. kartu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Dnes jsem nainstaloval hru Prototype (direct 9c jsem neinstaloval jelikož ho mám) poté jsem hru normálně cracknul a spustil vypadá asi takhle http://screenshot.cz/6G58/ Chtěl bych od vás radu jak si tuhle hru zahrát v jiné barvě než téhle hnusné, nejradši bych byl kdyby tam byly všechny. Děkuji------------------- 1. Špatný crack ? 2. Chce to ten Direct ? 3. Špatnej download ? 4. Starý ovladače na graf. kartu ? zkus ten jinej crack a jiny ovladace....directx 9c snad ne kdyz uz ho mas...me hra bezi v pohode EDIT:co mas za grafiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Určitě bych zkusil aktulizovat ovaldače na grafarnu... pak bych to zkusil znova cracknout... a podíval se po ňákym patchy.. a jestli by to neslo tak reinstal hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 jo tak to je slušný :D 1. myslim že srackem to nebude, 2. direct, u nekterejch her mi to psalo už předem ze ho mam nainstalovat, no tak sem to projistotu udelal 3. download ? zkus hru celou přeinstalovat 4. pokud si to myslíš tak si ho updejtni ;) ale sám bych prvně zkusil reinstall ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Problém vyřešen stačili updatovat ovladače na graf. kartu......... děkuji za rady (btw: ovladač mi vyhodil "neodesílat" a hra běží tak jak má :D) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 STahnul sem si hru v pohodě jede mi taky v cajku Zkus naistalovat direct a jinak blbej download Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 stahnul sem si hru v pohodě jede mi taky v cajku zkus naistalovat direct a jinak blbej download uŽ je to dÁvno vyŘeŠenÝ,nespamuj!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 se nepo*er sem si nevšiml Sry - smažte mi ten post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts