<^KeNnY^> Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Když je ten plugin na 5.50 GEN a ty máš 5.03 GEN-C, tak to asi "překvapivě" nebude fungovat ... použij verzi pro 5.03 GEN http://console-forum.net/showthread.php?t=58144&highlight=cxmb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 15, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 mg :dozey: co takhle zapnout mozek a začít uvažovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sn3hura Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 omg jen jsem nenašel přímo topic pro tohle téma, topic na který odkazuješ je starší i když jsou tam nové příspěvky, proto jsem napsal sem, podle tohoto návodu na který odkazuješ to dělám a nic, čekal jsem spíš radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Takže ty píšeš do uplně jinýho topicu jenom protože je novější? Aha ... Prostě PEBKAC, něco děláš špatně, pravděpodobně to máš špatně nakopírovaný a nebo špatně napsanou cestu v textáku. To, že ti to píše, že je plugin aktivovanej je pěkný, ale nic to neznamená, FW si jen myslí, že je aktivovanej. Vyzkozušej si to ... dej si na novej řádek do vsh.txt ms0:/seplugins/nefunguje_plugin.prx 1, ulož to, nahod recovery menu a podívej se tam - plugin enabled. // A co sis myslel, že ti řeknu? Promin, můžu za to já, nemam věštící koukli, tak jsem si nemohl zjistit, že sem píšeš jenom protože má thread novější datum, jinak máš uplně jinej plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sn3hura Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 ještě že si takový boreček kenny, co bych si bez tebe počal.... re: nwm to je jedno... ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.