o-.n-.d-.r-.a Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Při každém najetí do Hudby se mi sekne PSP a restartuje. Co s tím? pls HELP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Nemas jine ikony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 naformatuj kartu (kdyžtak udělej zalohu a nahazej to tam vše až na složku music) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 asi máš v tý složce špatný soubor...všechno ze složky MUSIC si vymazej a pak zkus jestli jí otevřeš v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 o-.n-.d-.r-.a Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 skoušel sem všechno z MUSIC vymazat a otevřit to šlo ale když sem tam dal jakykoli song zase se to laglo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 pokud máš flashlé psp skus to flashnout znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Zkus: Settings - System settings - Restore Default Settings Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 když nepomůže tak jsem psal že format karty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 o-.n-.d-.r-.a Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 format karty nepomohl ale restartovani nastaveni jo :-) Díkes lidi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
o-.n-.d-.r-.a
Při každém najetí do Hudby se mi sekne PSP a restartuje. Co s tím? pls HELP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts