Dutch Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Kup si Razera nebo Logitech 510/518/g5 Mám s nima skvělí zkušenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 zkušenost mám z touhle A4tech http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Z000000IWB skvěle padne do ruky, info v odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jinak jeste co muzu doporucit je Trust GM-4200 gamer mouse optical, bohuzel to neni laser, ale na hrani je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jak už někdo napsal tak a4tech nikdy, je to odfláknutý a vůbec nedalo se mi na tom hrát, jednoznačně doporučuju MX518... Ale pokud mas radsi mensi mysi tak treba Deathadder nebo IE 3.0... Jinou myš bych si asi nekoupil .) EDIT: OPTICKOU MYŠ NA FPS HRY (CSS, CoD....) a LASEROVOU na RPG (Starcraft, DotA) jo a este drat, o bezdratu ani nepremyslej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ja mam tuhle: http://www.datart.cz/katalog/Mys-Speed-Link-SL-6395-Styx-Gaming-Mouse.html ...ma prepinac dpi mezi 80,1600,2200..CSS se mi sni hraje moc dobre..hlavne treba kdyz si vezmu neco rychlyho napr.kalach tak na mysi si muzes nastavit treba triklik.to zname ze jednou zmacknec tlacitko a ono ti to 3xvystreli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 KUP SI RAZER DEATHADDERstoji neco okolo 1000 kc je to profi myyska sam ji mam muzu ji doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.