Kapr Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 cau....je to spis takova blbost ale nechapu proc to dela..... kdyz si extrahuju nejakou hru film nebo proste neco...tak to trva nekolik minut(podle toho jak je to velky)ale obcas se mi stane ze po extrahovani se to jeste kopiruje do PC...ale proc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 tak to máš asi někde nastavený,co se stane dyž to vypneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 tak to máš asi někde nastavený,co se stane dyž to vypneš? no to asi ne kdyz si to dela kdy chce....nic tak se to neextrahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 ja nevím ale podle mě to dělá když je třeba iso hra rozdělená na 70 partu.. tak kvuli tomu nebylo to co si stahoval na více partu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 j, bráchovi to dělá běžně ze se mu to jeste samo uklada do PC, me ne, nevim proc jesi to je tim ze ma XP ja visty hm hm nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 taky se mi to občas stáva,třeba je to tim že při extrahovaní se to jenom otevírá a častečně kopíruje(nebo jenom otevírá) a proto to pak políruje,třeba pak když je ten soubor moc velký nebo komprimovaně složitý, tak se ještě kopíruje do pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 zalezi jakym zpusobem to vybalujes. Kdyz to vybalis pres pravyclick, extract here, tak by se to melo zacit rozbalovat primo v dane lokaci a pak uz by se to nemelo nijak nikam kopirovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Lol, že to neví ani An, to mě zarazilo... Ano, kopíruje se to ale vždy (mělo by se i když dáte pravý klik a extract here)... Proč? Nejdříve se to rozbalí do stránkovacího souboru (většinou v ram, pokud je soubor příliš velký, tak na pevný disk) a až odtud se to kopíruje na vámi určenou lokaci. Proč? Protože pokud extrahujete třeba malý soubor, je to daleko rychlejší, než kdyby se to mělo rozbalovat přímo na místě... MImochodem není to jen "výsada" rar/zip souborů, ale i 7z., tar.gz apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 nebo to mas tak, ze proste nejdiv se to vybali do docasny slozky a pak se to zni kopiruje do ty prislusny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
cau....je to spis takova blbost ale nechapu proc to dela.....
kdyz si extrahuju nejakou hru film nebo proste neco...tak to trva nekolik minut(podle toho jak je to velky)ale obcas se mi stane ze po extrahovani se to jeste kopiruje do PC...ale proc??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.