Rychlahuba Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Ahoj,chtel bych se zeptat jake ovladace na GeForce 4200 TI ?popripade neaky link dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 na oficiálních stránkách nvidia nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 tam jsem se koukal a maji tam ovladace jen na GF 4 MX a to jsou spatny a jeste jsem zkousel neaky novy co maji podporovat vsechny karty ale kdyz jsem spustil instalaci tak me to reklo ze nemam podporovanou grafiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 dej autodetekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 měly by to být tyto a jsou pro Win XP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rysinho8 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 omlouvam se ale nemuzu si pomoct na tento KŘÁP:cheesygrin: sprominutim uz se neco schani spatne...toto snad pude http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.