trusty Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 ahoj takze nadpis je jasnej tak je tu nekdo odtud a blizkeho okoli na naky obcasny posezeni zapareni na psp atd.?jako to delaj borci z hradce tak by to bylo dobry kdyby se tu nasli nejaky lidi i odsud?piste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 refresh topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webster1468623614 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Ahoj já jsem z Hodonína takže to je docela blízko. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 no 44 km je fakt kousek:Dale jenom malej:Dno tak piste dalsi kdo je pobliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Smutný Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Já sem Šlapanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 ok tak to by bylo vpoho tama nekdy projizdim kdyz jedu do brna obcas tak este par lidi a bylo by to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 refresh to tu odsud nikdo neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 no ja jsem z Vyskova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 ale to je docela furt daleko,ty bys sem treba jezdil hrat na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Jo klidne...kdyz je cas proc nee...ale muselo by byt vic lidi jinak by to nemelo cenu a taky njaky dobry games... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 jo tak na hrach by sme se kdyztak domluvili jen ty lidi by to chtelo,jinak to vazne nema cenu sem ani jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 čau já jsem z Bošovic nevím jestli to žnáš???:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 neznam jak daleko to mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 no nevim to presne tak 20 km ...jedes ze slavkova do křenovic atd do šaratic tam zahnes do otnic a jsme hned za otnicema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 a ty bys byl schopnej sem treba nekdy dojet na hrani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 jo pokud by byl čas tak určo a mám tu i dva kamoše co maj psp taky by mozna sli....ale jak říkam musi byt cas...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Tak já sem z Vyškova a občas bych mohl dojet a třeba ssebou někoho vzít do káry...A nebo když už sme dva z Vyškova, tak spíš vy by ste jezdili sem:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 no nevim ale do vyskova cestu nejak nemam tak nevim,ale sou zatim jen asi 4 kdo by mozna sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Já můžu přidat ještě bratra a kamoša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Tafrob je z brna a má PSP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Tak zjisti co hraje za hry:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 pochybuju ze tafrob by s nama hral xDale bylo by to dobry hrat s tafrobem na psp:lol:stewe12 ale stejne ja ted nemam mnoc penez co sem si koupil telefon takze bych do vyskova asi tezko prijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.