d.koubic Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 udělal jsem update na 5.03 udělal jsem ten chicHEN v pohodě zapnul jsem ten Enabler tam udělall vše podle návodu PSP se zapne a kouše se a poskakuje obrazovka a pak se resetuje a vše i chickHen zmizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 skus naformátovat kartu a udělat to znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 d.koubic Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 zkouším to znova a znova ale pořád to sámé vždy se sekne resetuje a pak jsem bez henu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 format karty !!! a nedelej vicenasobny prispevky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 d.koubic Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 tak snad už :D to drží jinak nedá se to nějak uložit či tak dělám to mladýmu a nechci aby se mu to smazalo ten Hen aby mi to fachalo aspon chvíli a ještě se zeptám kam vložit hru když otevřu PSP v tento PC jsou tam složky jen dic,font,vsh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 tam nic nedelej!!! jestli zmenis jeden soubor bricknes( znemoznis spusteni PSP!!!)psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 d.koubic Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 kam tedy dát hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 nastavil sis jako USB zařízení flash0.... spusť CFWEnabler a ve VSH menu nastav USB Device na Memory Stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 d.koubic Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Tak to uŽ mÁm taky ale uloŽit se tedy han nedÁ kdyŽ to vypne natvrdo tak zmizÍ?? Nejde s tÍm nĚco udĚlat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 x07marej Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 jj zmizí...musíš PSP jenom uspat a to ti tam pak zůstane. A jinak se ISO a CSO hry dávají na pamětovku do složky ISO kterou si tam vytvořiš... a pls piš normálně...dík:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
d.koubic
udělal jsem update na 5.03 udělal jsem ten chicHEN v pohodě zapnul jsem ten Enabler tam udělall vše podle návodu PSP se zapne a kouše se a poskakuje obrazovka a pak se resetuje a vše i chickHen zmizí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts