Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

• Odpovědi 4.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ScArc!ty : koukni se někde po článku o blendingu , ptže skoro to jediný ten sig vždycky zhazuje

playerPS: hvězdičky pryč, jinou barvu rámíku ... dat origo pozadí (BG) a blurnout ho a paráda .. ale zlepšuješ se ...

pro carta .. tadle diskuze asi nemá cenu .. každej máme tu svou a stím asi nic nenaděláme ..ty proti mě nic nemáš ,ale já už proti tobě něco mám, ale tak to chodí ... ale proč vlastně píšu.. že sem si na tom icq psal sám .. proč bych to proboha dělal? :D .. a jak už sem psal .. já tuty taky nečtu

Odesláno
heh,TwiCe,myslim že tvoje mladá mu nedala :lol:

Scar: tohle se mi líbí,jen nejaky efekty este prez toho spidermana,a nejakym foto filtrem to zapracovat do pozadí,ale jinak je to hezký ;)

Army-K: sry,ale tu krávu nesnášim,takže no comment :lol:,jen blending!!!!

Diky moc Frozen :D ted ses u me dostal na pricku pred Twice protoze to tu zacina houstnout a ty si zatim jedinej co se do toho moc nesere a neprilejva ohen :D (nic proti Twice)

Odesláno

Negto: na každý tváři má hrozný odrazy světla tam musíš hodit zdroj světla , nebo minimálně mu nezašmudlat obličej :) u tohodle typu renderu se blending timhle způsobem dělá hůř.. bylo by lepší přibarvit (přidat) nějak to pozadí .. aby nebylo tak suchý.. taky ti chybí hloubka :) ale jinak to neni vůbec špatný ;)

4krystof .. já teda focal point vidím :)

krystof: přidej konrast ... ležel sem u pc a když sem koukal ze spoda na lcd (tzn jiný barvy) tak to vypadalo mnohem líp než když sem si pak sednul :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu